Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε μπαρ στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν οικογένεια τουριστών κατήγγειλε ότι δέχθηκε άγρια επίθεση από ντόπιους.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 49χρονος Ελληνοκαναδός μαζί με την 41χρονη σύζυγό του και τους δυο γιους του, ηλικίας 21 και 18 ετών έπιναν το ποτό τους, κατά τη διάρκεια νυχτερινής βόλτας σε μπαρ της οδού Μιλάτου.

Κρήτη: Τι συνέβη μεταξύ της οικογένειας και των ντόπιων

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι τουρίστες ισχυρίζονται ότι ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από παρέα νεαρών ντόπιων, οι οποίοι φέρονται να τους εξύβρισαν και στη συνέχεια να τους χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μέσα στο μπαρ, με την παρέα των ντόπιων να φέρονται να είπαν κάτι για την 41χρονη, η οποία χαρακτηρίζεται ως «πολύ όμορφη».

Η παρέα των Κρητικών φέρεται να αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με την οικογένεια των τουριστών και στη συνέχεια βγήκε από το μπαρ, ωστόσο δεν απομακρύνθηκε.

Βέβαια, η μητέρα της οικογένειας δίνει μια άλλη εκδοχή για το τι συνέβη καθώς όπως κατήγγειλε στο Mega, όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά ένας νεαρός έκαψε με τσιγάρο τον σύζυγό της.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η παρεξήγηση θα κατέληγε στην επίθεση, ακόμη και με καρέκλες, που τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι Κρητικοί περίμεναν να βγει η οικογένεια από τον νυχτερινό κατάστημα και τους επιτέθηκαν.

Κρήτη: Τραυματίστηκε ο πατέρας και ο ένας γιος

Από τα χτυπήματα τραυματίστηκε ο 49χρονος πατέρας και ο ένας από τους δύο γιους, ενώ οι νεαροί εξαφανίστηκαν όταν είδαν τους δύο άνδρες αιμόφυρτους στο πλακόστρωτο.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν και τους τέσσερις και τους μετέφεραν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματα των δύο ανδρών, ενώ ο 49χρονος χρειάστηκε να νοσηλευθεί.

Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Διαβάστε ακόμη