Στην πρεμιέρα της ταινίας της «The Eternals» βρέθηκε χθες το βράδυ η Σάλμα Χάγιεκ παίρνοντας μαζί της την 14χρονη κόρη της Βαλεντίνα Παλόμα Πινό.

Η ηθοποιός και η μοναχοκόρη της με τον δισεκατομμυριούχο Φρανσουά Ανρί Πινό επέλεξαν να βάλουν μαύρα ρούχα, με την Σάλμα Χάγιεκ να κλέβει τις εντυπώσεις με το Gucci φόρεμα και το βαθύ ντεκολτέ που τόνιζε το πλούσιο στήθος της. Η Βαλεντίνα πάλι, επέλεξε ένα κοντό μαύρο φόρεμα με λευκό πουά του οίκου Saint Laurent, με μποτάκια.

Σάλμα Χάγιεκ: Σπάνια εμφάνιση με την έφηβη κόρη της

Πάντως, μέσα από τη σπάνια αυτή εμφάνιση της Βαλεντίνας Πινό, διαπιστώνει κανείς πόσο πολύ μοιάζει με τον πατέρα της, Ανρί, καθώς έχει τα ίδια μάτια και το ίδιο χαμόγελο.

Η Σάλμα Χάγιεκ σπάνια μιλά για το παιδί της, αλλά πέρυσι έδωσε μία συνέντευξη στην Telegraph όπου αποκάλυψε άγνωστα πράγματα για την οικογενειακή της ζωή. Η σταρ μίλησε για την εμπειρία της από το lockdown και παραδέχτηκε πως η κόρη της δυσκολεύτηκε πολύ να είναι μακριά από τους φίλους της. «Το lockdown ήταν πολύ δύσκολο για τους έφηβους. Η κόρη μου η Βαλεντίνα ήταν πολύ ανεξάρτητη και έκανε τα διαδικτυακά της μαθήματα μόνη της, αλλά δεν της άρεσε. Της έλειπαν επίσης πολύ οι φίλοι της» είπε.

Στην χθεσινή πάντως πρεμιέρα της ταινίας «The Eternals» παραβρέθηκαν επίσης και η Αντζελίνα Τζολί με τα πέντε από τα έξι παιδιά της, με την κόρη της Ζαχάρα να φορά, μάλιστα, ένα φόρεμα που είχε βάλει εκείνη στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 2014.