Η σταρ έφτασε στο μπλε χαλί μαζί με τα πέντε από τα έξι της παιδιά, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να λάμψουν. Η Αντζελίνα Τζολί πόζαρε δίπλα στον 20χρονο Maddox, την 16χρονη Zahara, την 15χρονη Shiloh, και τα 13χρονα δίδυμα, Vivienne and Knox, ενώ απών ήταν ο 17χρονος Pax.

Με ένα περίεργο σκουλαρίκι στο πιγούνι εμφανίστηκε η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας της «Eternals».

Αντζελίνα Τζολί: Τα παιδιά της φόρεσαν vintage ρούχα της και πήγαν στην πρεμιέρα της

Για την εμφάνισή της η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε μια τουαλέτα του οίκου Balmain από την resort 2022 στο χρώμα του λαδιού. Το μακρύ φόρεμα συνδυάστηκε με χρυσά ψηλοτάκουνα και κοσμήματα στην ίδια απόχρωση. Ωστόσο, το αξεσουάρ που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το lip cuff, το οποίο παρέπεμπε στην ταινία.

Αντζελίνα Τζολί: Τα παιδιά της φόρεσαν vintage ρούχα της και πήγαν στην πρεμιέρα της

Πάντως, αυτό που έκανε ιδιαίτερη την εμφάνιση της οικογένειας της Τζολί ήταν οι ενδυματολογικές επιλογές των παιδιών της, τα οποία φορούσαν ρούχα από την ντουλάπα της σταρ. Η Zahara είχε επιλέξει φόρεμα που η Αντζελίνα Τζολί είχε φορέσει στα βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου, το 2014. «Όλα μου τα παιδιά φορούν vintage στοιχεία και παλιά μου ρούχα. Θελήσαμε να ανακυκλώσουμε την ντουλάπα μου», είπε.

Μπορεί τα παιδιά της να την συνόδευσαν στην πρεμιέρα, ωστόσο, όπως φάνηκε δεν ενθουσιάστηκαν με τα ρούχα της μητέρας τους σε αυτή. Η ηθοποιός φορά μία χρυσή στολή με αέρινη φούστα στην ταινία, αλλά τα παιδιά της την προτιμούν με τις πυζάμες της. «Δεν έχουν δει την ταινία, αλλά αν έβλεπες και εσύ τη μαμά σου με χρυσά μαλλιά και στολή στο ίδιο χρώμα, δεν θα έλεγες: ‘Μα καλά, τι δουλειά κάνεις; Βάλε πάλι τις πυζάμες σου;’», είπε σε δηλώσεις της μετά την πρεμιέρα.