Ο Σάκης Ρουβάς σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε για όλα. Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Σάκης Ρουβάς λύγισε όταν είδε και άκουσε τη μητέρα του.

Για τα παιδικά του χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς είπε μεταξύ άλλων: «Τα πάντα στη ζωή μου, ότι έχω πετύχει και ότι δεν έχω πετύχει, ότι έχω κάνει στα 49 μου χρόνια συνδέεται με τα παιδικά μου χρόνια.

Το σκληρό μάθημα που πήραν η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς από τη φωτιά στο Μάτι | Marie Claire | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες

Τα παιδικά χρόνια

Με τον τρόπο που μεγάλωσα με τους γονείς μου… Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου… Αυτά τα χρόνια έχουν σημαδέψει ότι κάνω. Δύσκολα χρόνια, όμως δε πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικώς περνάμε εύκολα στη ζωή μας.

Οι δυσκολίες των παιδικών χρόνων είναι που μας θωρακίζουν και μας βοηθούν μετέπειτα να αντιμετωπίσουμε άλλες δυσκολίες. Δεν πέρασα μόνο εγώ δύσκολο, ήταν δύσκολα και για τους γονείς και τα αδέρφια μου», ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής του ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Σάκης Ρουβάς τώρα και... ζωγράφος (φωτο)

Η συγκίνηση για την μητέρα του 

Στη συνέχεια ωστόσο, τον τραγουδιστή περίμενε μια μεγάλη έκπληξη αφού για πρώτη φορά η μητέρα του Mαρία Πανάρετου, μίλησε τηλεοπτικά για τον γιο της. «Στα 19 του έφυγε. Η καρδιά μου σφίχτηκε.

Του έδωσα τρεις συμβουλές, να μην τυφλωθεί από τα φώτα, να μη μπλεχτεί από τα άσχημα πράγματα της νύχτας και ακόμη μια που θέλω να την κρατήσω για εμάς. Το μυαλό μου δε μπορούσε να διανοηθεί όλα αυτό που ακολούθησε και γίνεται μέχρι σήμερα…Ο Σάκης όταν έρχεται στο σπίτι ακουμπάει τον τοίχο και λέει “το σπίτι μου”.

Φανερά συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς, μετά την προβολή του βίντεο ανέφερε: «Με την μητέρα μου πηγαίναμε μαζί στο νυχτερινό σχολείο. Συγκινήθηκα που την άκουσα. Από την Κέρκυρα έχω φύγει από τα 18 μου. Με τη μητέρα μου έχω ζήσει αλλά όχι όσο θα ήθελα, το ίδιο και με τον πατέρα μου.

Ήμουν 12 ετών όταν χώρισαν. Σκέφτομαι πόσα πράγματα έχω να πω με τη μητέρα μου… Σκέφτομαι πόσο πολύ θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε οι άνθρωποι μεταξύ μας, και εγώ με την μητέρα και τον πατέρα μου, και δε το κάνουμε. Χάνουμε χρόνο από τη ζωή μας χωρίς να λέμε αυτά που αισθανόμαστε, από φόβο…», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με την Κάτια Ζυγούλη

Ο Έλληνας σούπερ σταρ αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη αλλά και στην επίμονη άρνηση της στις προτάσεις γάμου.

Σάκης Ρουβάς: Έγινε θείος και ποζάρει με το νεογέννητο ανιψάκι του, την ημέρα των γενεθλίων του

“Υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας με την Κάτια. Την πρώτη φορά που είδα την Κάτια, όταν συναντήθηκαν τα βλέμματά μας έγινε κάτι μαγικό. Ήταν σαν να διάβασα όλο το DNA της, όλο τον ψυχισμό της. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Στην αρχή της σχέσης μας, υπήρχαν σκαμπανεβάσματα” περιέγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

“Γιατί είπε τόσες φορές όχι; Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Της το έλεγα κάθε χρόνο. Ήθελε να το ακούει… Το “ναι” προέκυψε όταν πάτησε πόδι ο κουμπάρος μας, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης. Μας είπε: “Δεν είναι πράγματα αυτά. Τελειώνουμε εδώ πέρα. Θα το πάρεις το κορίτσι δεν σηκώνω κουβέντα”” αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς.

Το χειρουργείο που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος την καριέρα του

Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε ότι πριν από τρία χρόνια αναγκάστηκε να κάνει μια επέμβαση στις φωνητικές του χορδές, ένα χειρουργείο που όπως περιγράφει άλλαξε τα πάντα.

“Πριν από τρία περίπου χρόνια, πέρασα μία δύσκολη περίοδο στα επαγγελματικά μου. Είχα ένα πρόβλημα με τη φωνή μου. Πήρα τότε κάποιες αποφάσεις, πήγα και έκανα μία εγχείρηση στις φωνητικές χορδές. Τότε πραγματικά αισθάνθηκα ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου” αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς.