Όταν ο Σάκης αγκάλιασε την Αναστασία. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και ακόμη και αν δεν δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά τους, όταν το κάνουν, είναι γεμάτες συναισθήματα.

Όπως πριν λίγες μέρες όταν η Κάτια Ζυγούλη που με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τρυφερές στιγμές με τα παιδιά.

Τρυφερές στιγμές στο σπίτι

Τώρα ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους του μια φωτογραφία για το πώς περνά τα πρωινά της Κυριακής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του, Αναστασία, που έχει μεγαλώσει πολύ και του μοιάζει όλο και περισσότερο, και όπως είναι φυσικό συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια.

Δείτε τον Σάκη Ρουβά με την κόρη του:
«Easy like Sunday morning», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του…

Έτοιμος ο δίσκος με τον Φοίβο

Ο κορυφαίος σταρ της χώρας Σάκης Ρουβάς -που το όνομά του έχει συνδεθεί με δεκάδες επιτυχίες και σπουδαίες μουσικές στιγμές- ετοιμάζει τη δισκογραφική του επιστροφή, αυτή τη φορά με ένα ολοκαίνουργιο album δια χειρός Φοίβου.

Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς και ο συνθέτης των επιτυχιών Φοίβος συναντιούνται ξανά δισκογραφικά περίπου 20 χρόνια μετά την πρώτη τους μουσική συνύπαρξη το 2001 με το single “Disco Girl”, αλλά και τον δίσκο «Όλα Καλά» που κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά σε συνεργασία με τον διεθνή παραγωγό Desmond Child. Οι δυο τους βρίσκονται εντατικά στο στούντιο τις τελευταίες εβδομάδες ολοκληρώνοντας την ηχογράφηση του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Η δυναμική ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Υπεράνθρωπος» αποτελεί το πρώτο δείγμα από την επερχόμενη συνεργασία τους και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης Ο Σάκης Ρουβάς ζωγραφίζει υπέροχα