Τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης φαίνεται πως δεν σταματούν να ασχολούνται με το διαζύγιο της Σακίρα και του Πικέ, όσος καιρός και αν έχει περάσει.

Μάλιστα, τα τελευταία στοιχεία που ήρθαν στο φως προσπαθούν να πείσουν πως τα πράγματα δεν ήταν όπως παρουσιάζονταν όλον αυτό τον καιρό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ λέγεται ότι είχαν μια ανοιχτή σχέση πριν οι κατηγορίες για απιστία οδηγήσουν στον πικρό χωρισμό τους και στην επακόλουθη συμφωνία για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε το τέλος της 11χρονης σχέσης του τον περασμένο Ιούνιο, λίγο αφότου ο 36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Ισπανίας Πικέ κατηγορήθηκε ότι απάτησε την 46χρονη τραγουδίστρια.

Ο Πικέ, ο οποίος έκτοτε έχει ξεκινήσει μια νέα σχέση με το μοντέλο Clara Chia Marti, διέψευσε αργότερα τους ισχυρισμούς περί σχέσης, επιμένοντας ότι «δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του».

Σακίρα – Πικέ: Τι λένε τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης για την ύπαρξη μυστικής συμφωνίας

Ο Ισπανός ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός José Antonio Avilés επέμεινε ότι το πρώην ζευγάρι είχε αμοιβαία αποδεκτή ανοιχτή σχέση για τρία χρόνια πριν από τον χωρισμό τους.

«Υπάρχει μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία ”εσύ κάνεις ό,τι θέλεις και εγώ κάνω ό,τι θέλω”, αλλά απέναντι στα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούμε να είμαστε ζευγάρι», δήλωσε ο Avilés για την υποτιθέμενη συμφωνία τους, σύμφωνα με την El Nacional de Catalunya και όπως μεταδίδει το dailymail.co.uk.

Οι ισχυρισμοί περί ανοιχτής σχέσης πιστεύεται ότι προέρχονται από το στενό φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του Πικέ, με πολλούς να λέγεται ότι έμειναν έκπληκτοι από τις αναφορές του πρώην συντρόφου του σε απιστία. «Ο περίγυρος του ποδοσφαιριστή εξεπλάγη από τη δήλωση της Σακίρα», πρόσθεσε ο Avilés. «Εκείνη ενοχλήθηκε όταν το έμαθε από τον Τύπο».

Σε άλλο σημείο, μια άλλη δημοσιογράφος, η Pilar Vidal, πρόσθεσε: «Ο Πικέ δεν θέλει να υπάρχουν εικασίες ότι ο λόγος του χωρισμού ήταν η απιστία».

Διαβάστε ακόμη: