«Ψήνεται» η τηλεοπτική επιστροφή του Αντώνη Ρέμου τη νέα σεζόν. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια και αποκάλυψε, ότι γίνονται συζητήσεις για να πάρει μέρος ως μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show.

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στη συναυλία του Ρέμου στο Θέατρο Πέτρας και ο τραγουδιστής αποκάλυψε το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στην τηλεόραση, τη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα το χειμώνα που μας έρχεται, αλλά μίλησε και για τη μοναχοκόρη του.

«Τον χειμώνα θα είμαστε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, είναι μεγάλη μου χαρά, γιατί θα τη συναντήσω μετά από αρκετά χρόνια, πολύ πιο ώριμη, ολοκληρωμένη, ανανεωμένη. Είμαι έτοιμος για έναν μοναδικό χειμώνα» υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος: «Όταν έρχεται η κόρη μου η Ελένη στις συναυλίες, είναι ένα άγχος παραπάνω και μία φόρτιση. Με την Υβόννη έχουμε συνηθίσει, με την Ελένη είναι πιο αμήχανο, σαν να είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο».

Και στη συνέχεια αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος: «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, μπορεί και να προκύψει κάτι για τον χειμώνα, δεν ξέρουμε ακόμα. Συζητάμε κάποια πράγματα, δεν είναι ώρα ακόμα να σας πω, αλλά πολύ σύντομα ίσως να κινηθούν κάποια πράγματα. Μπορεί και κριτική επιτροπή, μπορεί και μαθητής, δεν κατάλαβα…».

Διαβάστε περισσότερα