Η είσοδος της Intralot USA στη Wall Street παραμένει στόχος της διοίκησης, όπως δήλωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά τη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της Intralot.

Όπως τόνισε ο Σ. Κόκκαλης, στο διάστημα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου θα υπάρξουν συζητήσεις με την Standard General για να αποφασιστεί πότε θα μπορέσουμε να γίνει ένα ΙΡΟ το γρηγορότερο, είτε στον δείκτη NASDAQ, είτε στο NYSE.

«Ελπίζουμε ότι μαζί με τους συνεταίρους μας θα γίνουν με σταθερά βήματα για την αύξηση του EBITDAτης εταιρείας, εξάλλου ο νέος συνεταίρος μας έχει μεγάλη εμπειρία και θα προσδώσει στην πραγματική αύξηση της κερδοφορίας και το όραμα για την επόμενη ημέρα. Θα επενδύσουμε σε κλάδους που γνωρίζουμε», σημείωσε ο κ. Κόκκαλης.

Στο επίκεντρο οι λοταρίες

«Είναι στόχος μας και αυτός παραμένει, μια εισαγωγή θα απογειώσει την εταιρεία σημαντικά. Αυτή είναι η προσπάθεια μας αυτή τη στιγμή και το πλεονέκτημα ότι η INTRALOT ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην αγορά των ΗΠΑ πριν από πολλά χρόνια και με την είσοδό της οφέλησε τις αμερικανικές λοταρίες», ανέφερε. Την ίδια ώρα, οι λοταρίες θα πρέπει να συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής του ομίλου, ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις.

Οι δύο στόχοι της Intralot για το επόμενο διάστημα είναι η αύξηση της αξίας της Intralot inc (μέσω της απόκτησης νέων αδειών λοταρίας ή αθλητικού στοιχήματος) και στην συνέχεια η εισαγωγή της εταιρείας, είτε στο NYSE, είτε στο Νasdaq.

Διαβάστε ακόμη: