Στην Ελλάδα βρίσκονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Eva Mendes και ο Ryan Gosling. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι έχει επιλέξει την Αντίπαρο για λίγες ημέρες ξεκούρασης μαζί με τις δύο κορούλες τους, την 7χρονη Esmeralda και την 5χρονη Amada.

O Αμερικανός ηθοποιός και η σύντροφός του είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων στην προσωπική του ζωή και προστατεύει τις καθημερινές στιγμές του από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, κινούνται διακριτικά στο νησί των Κυκλάδων ενώ η Eva Mendes δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ryan Gosling, από την άλλη, δεν έχει καν προσωπικό προφίλ στην πλατφόρμα.

Ωστόσο η κάμερα του mykonos.live τους εντόπισε στα σοκάκια του νησιού. Δείτε βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 41χρονος ηθοποιός έχει υιοθετήσει νέο look με… πλατινέ μαλλιά. Η αλλαγή έγινε αναγκαστικά για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία Barbie όπου ενσαρκώνει τον Κεν.

Στο πλευρό του θα δούμε, στον ομώνυμο ρόλο, τη Μάργκοτ Ρόμπι. H ηθοποιός έχει αναλάβει με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ, την παραγωγή της ταινίας.

Ryan Gosling και Eva Mendes κάνουν διακοπές στην Αντίπαρο!

H αντίδραση της Eva Mendes στη μεταμόρφωση του Ryan Gosling σε Ken

O Ryan Gosling πριν λίγες ώρες συστήθηκε στο κοινό ως Κen, προκαλώντας δικαιολογημένα παραλήρημα στους fans, αλλά και στην σύντροφό του Eva Mendes.

Μπροστά σε όλο αυτό το αποτέλεσμα, η Eva Mendes δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό και την έκπληξή της. Η αντίδρασή της στο Instagram ήταν ό,τι καλύτερο μετά φυσικά από το look του αγαπημένου της. Η star έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό, σχολιάζοντας τον νέο Ken.

Η Mendes σχολιάζει κάτω από την ανάρτησή της -με τους fans φυσικά να λιώνουν: «Τόσο γαμάτ@ αστείο, τόσο γαμάτ@ καλό. Τόσο γαμάτ@ ενθουσιασμένη που βλέπω αυτό. Αυτός είναι ο δικός μου Ken».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)