Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα. Τα βίντεο που η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου τραβούσε μέσα στο νοσοκομείο, για να «αποδείξει» στους γιατρούς τα επεισόδια που είχε η 9χρονη Τζωρτζίνα, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των ερευνών για την υπόθεση της Πάτρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι οι γιατροί, είχαν πει στην Ρούλα Πισπιρίγκου να τραβάει τα βίντεο αυτά, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν και οι ίδιοι τι συνέβαινε με το παιδί. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, έφτασε η ώρα να κληθούν 3 γιατροί και 2 νοσηλεύτριες που φαίνονται σε τέτοια βίντεο από το νοσοκομείο του Ρίου.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι εικόνες, από τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου πάτησε το κουμπί για να καλέσει το ιατρικό προσωπικό, για ένα τέτοιο επεισόδιο με την αδικοχαμένη Τζωρτζίνα.

Η ίδια ακούγεται να λέει:

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι.

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε.

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι.

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ..

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

Ρούλα: Σσσσσς

Τα 8 σημεία που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της μητέρας

Την ίδια ώρα, γιατροί και ειδικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της Πάτρας, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο έχουν εντοπίσει τα 8 σημεία που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη, την ουσία που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Τα 8 σημεία είναι τα εξής:

  1. Έλλειψη άλλου παθολογικού προβλήματος της Τζωρτζίνας
  2. Βλάβες σε ζωτικά όργανα από τοξική ουσία
  3. Τα 20 λεπτά που είναι ο χρόνος δράσης της κεταμίνης, μέσα στο δωμάτιο ήταν μόνο η μητέρα.
  4. Η χορήγηση έγινε όταν η Τζωρτζίνα ήταν εν ζωή όπως προκύπτει από τα ευρήματα των εξετάσεων
  5. Δε δίνεται σε αναισθησία από τους γιατρούς, τόσο μεγάλη ποσότητα
  6. Βρέθηκαν άθικτες κι οι 5 αμπούλες κεταμίνης που είχαν οι αναισθησιολόγοι της ΜΕΘ, οι οποίες ακόμη και όλες μαζί, δεν «συμπλήρωναν» την ποσότητα που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα.
  7. Από το φαρμακείο του νοσοκομείου δεν προκύπτει χρήση κετεμινών.
  8. Οι αναισθησιολόγοι που έκαναν ανάνηψη στην Τζωρτζίνα δεν είχαν χρησιμοποιήσει κεταμίνη για πολλούς μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε και διαφήμιση κεταμίνης στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου, από την ανάλυση των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Γεγονός, που σημαίνει ότι για να βγαίνει τέτοια προσωποποιημένη διαφήμιση, κάποιος είχε κάνει σχετική αναζήτηση.

Η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η 33χρονη

Η κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Ρούλα Πισπιρίγκου, επιμένει στην αθωότητά της και μάλιστα φαίνεται πως αλλάζει υπερασπιστική γραμμή, με το βλέμμα στραμμένο στην αίτηση αποφυλάκισης.

Αυτό που φαίνεται πως θα επικαλεστεί στο δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι ότι δεν είναι η κεταμίνη που σκότωσε τη Τζωρτζίνα αλλά… ένα σπανιότατο σύνδρομο από το οποίο έπασχε, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Ο τεχνικός σύμβουλος, Γιώργος Σιδεράς που έχει αναλάβει την υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου θα πει πως όλη η επιστημονική κοινότητα βρίσκεται σε λάθος δρόμο γιατί ασχολείται με τα τρία παιδιά ενώ το κλειδί βρίσκεται στην μητέρα και σ’ ένα εξαιρετικά σπάνιο αυτοάνοσο που ισχυρίζεται πως έχει.

«Θα έλεγα ότι αυτό πρέπει να το αναζητήσει κανείς στην ασθένεια της μητέρας γιατί η μητέρα πάσχει από ινομυαλγία. Η ινομυαλγία είναι ένα αυτοάνοσο, το οποίο έχει σχέση με πολλά άλλα όπως και με τον ερυθηματώδη λύκο, είπε.

Σύμφωνα μάλιστα με το LiveNews, για το «σπάνιο σύνδρομο», στο οποίο αναμένεται να βασιστεί ολόκληρη η υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης, έχει ήδη ζητηθεί από τον Γιώργο Σιδερά να γίνουν οι ανάλογες εξετάσεις.

«Στα ελληνικά λέγεται σύνδρομο υπερευαισθησίας καρωτιδικού κόλπου. Εάν κάποιο ηλικιωμένος ή ένα παιδάκι πιεστεί σε εκείνο το σημείο, είναι το knock out που λέμε στους boxer ή αν το πιέσει και κάνει κάποιες γρήγορες κινήσεις με το κεφάλι του μπορεί να προκληθεί μία ανακοπή και να πεθάνει εάν δεν δράσει ο φλεβοκόμβος ή ο επόμενος που είναι ο κολποκοιλιακός κόμβος για να αναταχθεί και πάλι η καρδιά», εξήγησε ο τεχνικός σύμβουλος της 33χρονης.

«Το σύνδρομο αυτό μπορεί να προκαλέσει μια βραδυκαρδία και υπόταση. Δεν μπορεί να αποβεί θανατηφόρο σε τρία παιδιά διαφορετικής ηλικίας. Είναι στη σφαίρα επιστημονικής φαντασίας», δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης.