«Ρουκέτες» κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στο περιοδικό «Πατρινόραμα» που κυκλοφορεί από στα περίπτερα.

Ένας από τους πιο φανατικούς οπαδούς του Αλέξη Τσίπρα, δεν κρύβει την απογοήτευσή του από τις επιλογές και τις επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο ως κυβέρνηση όσο και ως αξιωματική αντιπολίτευση, ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης ξεκαθαρίζει: «Δεν με απασχολεί καθόλου η δεύτερη ευκαιρία του Τσίπρα!» και προσθέτει:

«Αυτό που με απασχολεί και στο οποίο κάνω πολύ σοβαρή κριτική είναι ένα: Τι κάνει η αντιπολίτευση; Καριέρα! Βλέπω όλοι σχεδιάζουν πώς θα μοιραστούν τα ψηφαλάκια!

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μία προσωπικότητα που να δείχνει ότι πονάει τον τόπο! Από κανέναν χώρο! Βλέπω παντού “κουτάκια”. Με προετοιμασμένο λόγο! Τα έχουμε ξανακούσει όλα».

Και όσο για το μέλλον, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις πλέον από τον πρ. πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προβλέπει ότι «η συνθήκη θα γεννήσει καινούργιο πρόσωπο!» και προσθέτει: «Αυτή η γη θέλει τόσο πολύ να ξαναγεννηθεί και θα ξαναγεννηθεί! Είναι αναπόφευκτο! Πάμε προς τα εκεί και δυστυχώς οι μέτριοι πολιτικοί μας δεν το κατανοούν. Και μιλάω για όλες τις παρατάξεις αυτή τη στιγμή. Είναι τραγικά μονότονο και τραγικά απεχθές, κουραστικό και βαρετό, το πόσο οι πολιτικοί μας είναι έρημοι και σκότεινοι από το ουσιαστικό γίγνεσθαι! Κάνουνε μόνο λογαριασμούς!»

Εδώ βέβαια, κάποιος κακόπιστος, μπορεί να σκεφτεί τη ρήση που μιλάει για τα ποντίκια και το καράβι που βουλιάζει.

Βίτσας: Ας ρωτήσουμε τον κόσμο γιατί δεν οργανώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ και ας μας απαντήσουν γιατί είστε μ@λ@κες