Φωτογραφίες από την Ακρόπολη ανέβασε νωρίτερα στο Instagram η Rosalia ενώ το απόγευμα οι φαν της περιμένουν τη συναυλία που θα δώσει στη σκηνή της πλατείας Νερού.

Η ποπ τραγουδίστρια διακρίνεται σε στόρι να περπατά με ψιλοτάκουνα στον βράχο έχοντας ως φόντο μνημεία όπως τα Προπύλαια και το Ερέχθειο.

Rosalia: Ποζάρει στην Ακρόπολη λίγο πριν την αποψινή συναυλία της

Η Rosalia συνδυάζει παραδοσιακούς ρυθμούς του flamenco, της salsa και της bachata με το reggaeton, το hip hop και το R&B.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα σάρωσε στα Latin Grammy Awards και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rolling Stone με τους 500 κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση στους ισπανόφωνους δίσκους.

Βάζοντας στο ίδιο «καζάνι» τους παραδοσιακούς ρυθμούς του flamenco, της salsa και της bachata με το reggaeton, το hip hop και το R&B, η Rosalía άφησε άναυδους τους ανυποψίαστους ακροατές με το «El Mal Querer» (2018), ένα ιδιοφυές άλμπουμ που με το ένα πόδι πατάει στην mainstream pop και με το άλλο στο avant-garde. Το αποτέλεσμα ήταν ένας απόλυτος θρίαμβος που σάρωσε τα Latin Grammy Awards και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rolling Stone με τους 500 κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση στους ισπανόφωνους δίσκους.

Το 2022 και με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της, κυκλοφόρησε το αριστουργηματικό «Motomami», το οποίο αποθεώθηκε από όλα τα σημαντικά μουσικά έντυπα ως πρωτοποριακό και βρέθηκε δικαιωματικά στην κορυφή κάθε λίστας με τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής (The Weeknd, Billie Eilish, Pharrell, J Balvin, Travis Scott, Cardi B), ετοιμάζεται να σαρώσει τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη.

Ποζάρει γυμνή στην πολυθρόνα και τρελαίνει το Instagram

Η Pop-Star κατάφερε να «ξεσηκώσει» τους θαυμαστές πριν εμφανιστεί on stage στην Αθήνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε περισσότερα