Πολύ κοντά στην κάλυψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή, που παραμένει κενή μετά την απομάκρυση του στενού συνεργάτη του Μουρίνιο, Τιάγκο Πίντο, βρίσκεται η Ρόμα.

Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό… φεγγάρι. Η αποχώρηση των Πίντο και Μουρίνιο έφερε την επιστροφή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο Ιταλός ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στους Ρωμαίους και με τρεις συνεχόμενες νίκες στα πρώτα του παιχνίδια τους οδηγεί προς τα εισιτήρια του επόμενου Champions League.

Αυτό που μένει τώρα για να… δέσει το γλυκό στο διοικητικό κομμάτι είναι η ανακοίνωση του νέου αθλητικού διευθυντή της ομάδας. Το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που έχει τον συνδετικό ρόλο ανάμεσα σε προπονητή και διοίκηση. Το ρεπορτάζ της ιταλικής Corriere dello Sport αναφέρει πως η Ρόμα βρίσκεται πολύ κοντά στις επίσημες ανακοινώσεις.

Η CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου φαίνεται πως βάζει το… χεράκι της προκειμένου να υπάρχει συμφωνία! Η Ελληνίδα παράγοντας της Ρόμα κατά την Corriere dello Sport φαίνεται πως έχει προτείνει τον άλλοτε ποδοσφαιριστή και μετέπειτα αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό. «Ο Μοντεστό είναι πολύ κοντά με την CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, και έχει μιλήσει ήδη με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ο Γάλλος εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο φαβορί για τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Ρόμα. Θυμίζουμε πως και στο παρελθόν είχε βρεθεί κοντά στους Ρωμαίους όμως τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Τονίζουμε πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Μοντεστό να αποχωρήσει από τη θέση που έχει στη Μόντσα.

Διαβάστε ακόμη: