Άδοξο τέλος είχαν οι διακοπές που έκανε στη Ρόδο ένας 41χρονος αλλοδαπός, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της Γερμανίας με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Σύμφωνα με το διωκτικό έγγραφο των γερμανικών δικαστικών αρχών, ο 41χρονος κατηγορείται για απάτη κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου, όπου διατάχθηκε η κράτησή του ώσπου να δρομολογηθεί η διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά.

Χειροπέδες σε φυγόποινους
Σε οικισμό της Ροδόπης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ιάσμου ένας Έλληνας, διότι διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Στο Κρανίδι Αργολίδας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ερμιονίδας μια 64χρονη Ελληνίδα, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, με την οποία είχε καταδικαστεί για δωροδοκία. Η 64χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Διαβάστε ακόμη: