Και τρίτη περίπτωση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης από τον 59χρονο εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών εξετάζουν οι διωκτικές αρχές της Ρόδου, μετά την καταγγελία μιας 15χρονης η οποία κατέθεσε ότι πριν από περίπου επτά μήνες ο 59χρονος την ακούμπησε σε σημείο του σώματός της, κάνοντάς την να νιώσει άσχημα με συνέπεια να διακόψει την εκπαίδευσή της.

Η νέα καταγγελία ερευνάται προσεκτικά από τους αστυνομικούς σε συνδυασμό με τα άλλα δυο περιστατικά για τα οποία κατηγορείται ο εκπαιδευτής. Την περασμένη Δευτέρα, μια 15χρονη και οι γονείς της κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού ότι ο 59χρονος αγκάλιασε την ανήλικη και την φίλησε στο κεφάλι και στο στήθος.

Ο εκπαιδευτής εμφανίστηκε αυτοβούλως την επόμενη ημέρα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία του άσκησε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου δια χειρονομιών γενετήσιου χαρακτήρα και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 Απριλίου και αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο την περασμένη Τετάρτη υποβλήθηκε και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του 59χρονου από μια 16χρονη, η οποία κατέθεσε ότι ο 59χρονος της έκανε ασελγείς πράξεις. Και αυτή η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τους αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμη: