Αναστάτωση προκάλεσε σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές ένα σοβαρό περιστατικό bullying που έγινε το πρωί της περασμένης Τετάρτης την ώρα του διαλείμματος στο προαύλιο του 10ου ΕΠΑΛ στη Ρόδο, με θύμα έναν 15χρονο μαθητή και δράστη έναν συμμαθητή του ο οποίος του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια πολλών μαθητών και μάλιστα τουλάχιστον ένας από αυτούς το είχε τραβήξει με το κινητό του σε βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο, όπως έμαθε από συμμαθητές του ο 15χρονος.

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε όσα συνέβησαν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν δύο 15χρονους που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Στους δυο ανήλικους ασκήθηκε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και διευκόλυνση προσβολών της ανηλικότητας και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι γονείς τους κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία τους.

Τα κινητά των δυο παιδιών κατασχέθηκαν και εξετάζονται, ωστόσο ο μαθητής που τράβηξε και διέδωσε το βίντεο δεν έχει ταυτοποιηθεί και η προανάκριση συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη: