Ελεύθερη αφέθηκε η 42άχρονη που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 68άχρονη πεθερά της, στον Αρχάγγελο της Ρόδου. Στις 21/10/2022 θα οδηγηθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου του νησιού.

«Η γυναίκα, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε συγγενικό της πρόσωπο, που προσπαθούσε να εμποδίσει τη διαφυγή της, με αφορμή μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η 42άχρονη, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, οδηγήθηκε χθες (18/06) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και αφέθηκε ελεύθερη.

Οι δύο γυναίκες φέρεται να τσακώθηκαν για τα παιδιά, καθώς η κατηγορούμενη και ο σύζυγός της βρίσκονται σε διάσταση και δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια.

Ρόδος: Παρέσυρε με το αμάξι την πεθερά της, κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (17/06) στη Ρόδο μία γυναίκα από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου.

Η γυναίκα παρέσυρε και τραυμάτισε με αυτοκίνητο την πεθερά της, η οποία προσπαθούσε να εμποδίσει τη διαφυγή της. Η 68άχρονη που παρασύρθηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.