Μία 33χρονη γυναίκα στη Ρόδο κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 49χρονο πεθερό της, ενώ και ο σύζυγός της κατέθεσε κατά του πατέρα του.

 

Η γυναίκα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου ότι ο πατέρας του συζύγου της από την αρχή του γάμου τους την παρενοχλούσε και την βιάσει, εκμεταλλευόμενος τον φόβο της στις απειλές του ότι αν αντιστεκόταν θα την κατήγγειλε στην Πρόνοια και θα έχανε τα παιδιά της.

Η 33χρονη υποστήριξε ότι όταν τόλμησε να προβεί σε καταγγελία των πράξεών του σε βάρος του, εκείνος με τη συνδρομή και άλλων προέβη σε ψευδείς κατηγορίες σε βάρος της με αποτέλεσμα τώρα να στερείται τα ανήλικα παιδιά της. Μάλιστα, η κοπέλα περιέγραψε στις αρχές τον βιασμό εις βάρος της και ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος τελέστηκε το 2017.

 

Κατάθεση, όμως, εναντίον του 49χρονου έδωσε και ο 30χρονος γιος του -και σύζυγος της καταγγέλλουσας- ο οποίος υποστήριξε ότι αδυνατούσε να πιστέψει πως ο πατέρας του ασελγούσε στη σύζυγό του και θεώρησε αρχικά ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.

Όπως είπε, σε μια αποστροφή του λόγου του πατέρα του τον Απρίλιο του 2022, αντιλήφθηκε ότι απευθυνόταν με σεξουαλικό υπονοούμενο εις βάρος της και τότε υπήρξε διαπληκτισμός και με συγγενικά του πρόσωπα. Όταν τους προειδοποίησαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον τους, τότε ο πατέρας του και άλλοι συγγενείς προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος τους με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από κοντά τους τα παιδιά τους.

Ένας φίλος του, όπως ισχυρίστηκε ο γιος, τον ειδοποίησε μάλιστα ότι ο πατέρας του είχε αναρτήσει στα social media βίντεο live από το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο φαινόταν να αγγίζει τη σύζυγο του στο στήθος και να την παρενοχλεί. Η 33χρονη είχε καταγγείλει αρχικά τον πεθερό της τον Μάιο του 2022 περιγράφοντας τότε ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 την είχε χαϊδέψει στο πόδι ενώ έκτοτε την πολιορκούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα.

 

Σε άλλη της κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι τη θώπευσε στο στήθος και στα οπίσθια, βιντεοσκοπώντας ταυτόχρονα την πράξη με το κινητό του. Σε άλλη της καταγγελία, τον Μάιο του 2022, είχε υποστηρίξει ότι τον βρήκε σε δωμάτιο με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη.

Παράλληλα, η 33χρονη φέρεται να έχει προσκομίσει στους αστυνομικούς σκληρό δίσκο, ο οποίος -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της- περιέχει βιντεοσκοπημένο υλικό του πεθερού της να την παρενοχλεί.

Από την πλευρά του, ο 49χρονος είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση τον Αύγουστο του 2022 όπου και είχε αρνηθεί κατηγορηματικά όλα όσα του αποδίδονται.

 

Διαβάστε ακόμη: