Παρά τα όσα γράφονται, ακούγονται ή σκοπίμως διαρρέουν προς τα έξω, ο προερχόμενος από τα Public του ομίλου Γερμανού Χρ. Καλογεράκης και ο Ν. Σταθόπουλος δεν έχουν συμφωνήσει οριστικά για τη θέση του CEO του ομίλου Forthnet !!

Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως όσο περνούν οι μέρες τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες ο σοβαρός τεχνοκράτης να αναλάβει το νέο στοίχημα της United η οποία είναι θυγατρική της περίφημης BC Partners ο βίος και η πολιτεία της οποίας έχουν καταστεί εδώ και χρόνια γνωστοί και σαφείς στην εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα!

Γιατί λοιπόν οι σοβαροί CEO της αγοράς ρίχνουν πόρτα στον Ν. Σταθόπουλο;

Γιατί η BC Partners δεν μπορεί τόσο καιρό να βρει ή να πείσει έναν τεχνοκράτη από το πάνω ράφι να αναλάβει το νέο στοίχημα της;

Η στήλη πέραν πάσης αμφιβολίας είναι σε θέση να γνωρίζει ότι από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου όταν και το ντηλ με τις τράπεζες είχε κλείσει, ο Ν. Σταθόπουλος αναζητούσε το πρόσωπο που θα αναλάμβανε το τιμόνι της Forthnet και της Nova αντικαθιστώντας τον Πάνο Παπαδόπουλο!

Μάλιστα σύμφωνα με απόλυτα ηλεγμένες πηγές ένα μεσημέρι, κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου 2020, ο Ν. Σταθόπουλος συνέφαγε με τον Ανδρέα Γαβριηλίδη της γνωστής εταιρίας Egon Ζender, σε πολύ γνωστό bar – restaurant του Νέου Ψυχικού , στον οποίο φέρεται να ανέθεσε την εύρεση ικανού νέου CEO!

Έχουν περάσει σχεδόν 7 μήνες, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Forthnet αποπέμφθηκε και ακόμη ο Ν. Σταθόπουλος δεν βρήκε νέο μάνατζερ!

Γιατί άραγε; Γιατί όλες οι πρώτες επιλογές εντέλει δεν συμφωνούν παρά τις εξαιρετικά υψηλές ετήσιες αμοιβές των 500 χιλιάδων;

Το ερώτημα αργά ή γρήγορα θα απαντηθεί!

Στο μεταξύ στην αγορά οι σκέψεις, οι αναλύσεις και οι υποθέσεις δίνουν και παίρνουν.

Λένε, για παράδειγμα, στην πιάτσα ότι οι μάνατζερ της αγοράς έχουν συνειδητοποιήσει πως το στοίχημα Forthnet – Nova, με βάση τα χρηματοοικονομικά και λογιστικά του δεδομένα, έχει πιθανότητες να υλοποιηθεί μόνο εάν αποκτηθούν η Wind και το Champions league!

Και το μεν Champions league το έκλεισε για τα επόμενα τρία χρόνια η Cosmote, ενώ το σενάριο εξαγοράς της Wind προς το παρόν τουλάχιστον ναυάγησε!

Η αποτυχία επομένως στην επίτευξη των δυο μεγάλων στόχων οι οποίοι αποτελούν αναγκαία και ικανή συνθήκη για να επιστρέψει η Forthnet στο υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσει νέο ρόλο και οικονομικά δεδομένα, είναι ο λόγος που κανείς πρωτοκλασσάτος δεν παίρνει το ρίσκο να αφήσει τη δουλειά του και να αναλάβει να διαχειριστεί το στοίχημα που έχει θέσει ο Ν. Σταθόπουλος, όσα χρήματα κι αν του δίνει ο τελευταίος!

Δείτε περισσότερα για το Ν. Σταθόπουλο της Forthnet παρακάτω

https://radar.gr/article/47471/o-nikos-stathopoylos-strimochnei-ton