Πιθανότατα καμία γυναίκα δεν κοιμάται με τόση παιδική ομορφιά όση η λατρεμένη μου, η δύστροπη και ανυπόφορη γυναίκα μου…”  είναι τα λόγια του γοητευτικού Ρίτσαρντ για την αγάπημενη του Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

Ο ανεπανάληπτος ηθοποιός, μάλιστα, για πολλά χρόνια κρατούσε όλες τις μύχιες σκέψεις του στα ημερολόγιά του για το “αιώνιο one-night stand” του… Τη λαμπερή ηθοποιό, η οποία προτάθηκε 5 φορές για βραβείο Όσκαρ 5 φορές κερδίζοντας δύο. Το πρώτο για την ταινία Ζήσαμε στην Αμαρτία του 1960 και το δεύτερο για το Ποιος Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ; του 1966.  Ανάμεσα στις αξιόλογες ταινίες της είναι Μια θέση στον ήλιο του 1951, Ο Γίγας του 1955, Όσα δε σβήνει ο χρόνος του 1957, Λυσσασμένη Γάτα του 1958 και Ξαφνικά, Πέρυσι το Καλοκαίρι του 1959.

Θα προτιμούσα να της αγόραζα το ίδιο το Ταζ Μαχάλ, αλλά η μεταφορά θα κόστιζε πολύ... είχε πει ο Μπάρτον... Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ έφυγε από τη ζωή στις 23 Μαρτίου του 2011.- Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

Για την σκανδαλώδη προσωπική ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ -που παντρεύτηκε 8 φορές, εκ των οποίων τις δύο με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον- και τί δεν έχει γραφτεί…

Καθώς και για τις προτιμήσεις της για πανάκριβα κοσμήματα και αρώματα. Το ειδύλλιο που έγραψε ιστορία και θεωρείται από τα ποιο αξιομνημόνευτα του Χόλλυγουντ, είναι αυτό ανάμεσα στην Ελίζαμπεθ και  Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Διαβαστε τη συνέχεια του άρθρου στο klik.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.