Από το πρωί της Τρίτης στο Twitter, ανάμεσα στα τρεντς, βρίσκονται τα hashtags «Συλλυπητήρια» και «#Rip_Anny» καθώς η Άννυ, με όνομα χρήστη @anny_v10 στην διαδικτυακή πλατφόρμα, «έφυγε» από την ζωή.

Προς το παρόν, κανένας από τους χρήστες δεν ξέρει πως η Άννυ έχασε την ζωή της παρόλα αυτά ο θάνατός της έχει συγκλονίσει τους πάντες με το hashtag #Rip_Anny να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού twitter.

Η ανάρτηση από το νοσοκομείο

Η Άννυ είχε ενημερώσει τους διαδυκτιακούς της φίλους ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο όταν ανέβασε, στις 3 Σεπτεμβρίου, μια φωτογραφία στο προφίλ της από το παράθυρο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν και έγραφε: «Βλέποντας αυτό από το νοσοκομείο που είμαι, εκτιμώ πράγματα που θεωρούσα δεδομένα».

Σε ένα άλλο tweet, στις 31 Αυγούστου, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ανέφερε πως βρίσκεται ήδη 12 μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έκτοτε άλλοι χρήστες της συμπαραστέκονταν με μηνύματα για καλή ανάρρωση και περαστικά.

Δυστυχώς, η νεαρή κοπέλα δεν τα κατάφερε και «έφυγε» από την ζωή ενώ οι χρήστες συγκινήθηκαν ιδιαίτερα από τον θάνατό της.

#Rip_Anny

Πολλοί από τους «Τουιτεράδες» ανέφεραν ότι δεν ήξεραν το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η κοπέλα αν και είχαν ανταλλάξει μηνύματα μεταξύ τους διαδικτυακά.