search

LIFESTYLE

Ρίντλει Σκότ: Σε διαπραγματεύσεις για να σκηνοθετήσει βιογραφική ταινία για του Bee Gees

Ο Μπάρι Γκιμπ, ο τελευταίος επιζών αδελφός και μέλος των Bee Gees, θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός

Ρίντλεϊ σκορ ταινία bee gees σκηνοθεσία

O  διάσημος σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ λέγεται πώς είναι σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει βιογραφική ταινία για τους Bee Gees. Σύμφωνα με το Deadline Hollywood, ανώνυμες πηγές κοντά στο πρότζεκτ ανέφεραν ότι ο σκηνοθέτης και παραγωγός από την Αγγλία βρίσκεται την δεδομένη στιγμή στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Paramount Pictures για να σκηνοθετήσει επερχόμενη βιογραφική ταινία για το θρυλικό συγκρότημα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, η οποία προς το παρόν δεν φέρει τίτλο, δεν έχει ανακοινωθεί και δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες για το καστ. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ φέρεται επίσης να είναι συμπαραγωγός της ταινίας μαζί με τον Γκρέγιαμ Κινγκ για την GK Film και τη Στέισι Σνάιντερ και τον Μάικλ Πρας για τη Scot Free.

Ο Μπάρι Γκιμπ, ο τελευταίος επιζών αδελφός και μέλος των Bee Gees, θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός. Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία της ζωής και της καριέρας των αδελφών Γκιμπ: Μπάρι, Μόρις και Ρόμπιν. Ο Μόρις Γκιμπ πέθανε το 2003 και ο Ρόμπιν Γκιμπ πέθανε το 2012.

Γεννημένοι στη Νήσο Μαν οι αδερφοί Γκιμπ μεγάλωσαν στο Μάντσεστερ και μετανάστευσαν στην Αυστραλία.

Οι Μπάρι, Μόρις και Ρόμπιν δημιούργησαν το συγκρότημα και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ το 1965. Στην αρχή της καριέρας τους στα τέλη της δεκαετίας του 1950 τραγουδούσαν folk και soft rock τραγούδια, αλλά έγιναν γνωστοί ως εκπρόσωποι της ντίσκο σκηνής.

Αφού επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1967, συνέχισαν να αποκτούν τεράστια δημοτικότητα, με το ντίσκο άλμπουμ τους στο soundtrack της ταινίας Saturday Night Fever έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια αντίτυπα και κέρδισε πέντε Grammy, μεταξύ άλλων και στην κατηγορία Άλμπουμ της Χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη: