search

LIFESTYLE

Rihanna: Το αγαπημένο σημείο στο σώμα της μετά την γέννα

Η Rihanna αποκάλυψε το αγαπημένο σημείο στο σώμα της μετά την γέννα και τυχαία έδωσε την ίδια απάντηση με πριν από δέκα χρόνια.

Rihanna:

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στην επίδειξη Savage X Fenty Vol. 4, ρωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο σημείο στο σώμα της που της αρέσει να επιδεικνύει, μια ερώτηση που η ρεπόρτερ είπε ότι έκανε στη Rihanna πριν από μια δεκαετία, θέλοντας να μάθει «αν η απάντηση έχει αλλάξει».

«Ω ναι, κορίτσι μου. Άλλαξε. Σου εγγυώμαι ότι άλλαξε. Έκανα ένα μωρό», δήλωσε η Rihanna στο InStyle, αναφερόμενη στο πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι 6 μηνών, που απέκτησε με τον σύντροφό της A$AP Rocky. «Ας είμαστε ρεαλιστές».

Σε απάντηση, η 34χρονη τραγουδίστρια είπε: «Τα οπίσθιά μου. Πλέον είναι τα οπίσθιά μου γιατί απέκτησα».

Όταν η δημοσιογράφος είπε στη Rihanna ότι έδωσε ακριβώς την ίδια απάντηση πριν από 10 χρόνια, η σταρ έφυγε αστειευόμενη πριν επιστρέψει για να πει: «Πώς τόλμησα! Λοιπόν, η απάντηση δεν έχει αλλάξει».

Η ιδρύτρια του Savage x Fenty σχολίασε επίσης το γεγονός ότι έκανε τον Άνταμ Σέλμαν – ο οποίος, όπως είπε, της δίδαξε «απίστευτα πράγματα για τις σιλουέτες» – Executive Design Director του brand, σε μια απόφαση που χαρακτήρισε «παιχνιδάκι».

«Είναι ένας σχεδιαστής με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, κάποιος που γνωρίζω και αγαπώ προσωπικά», είπε. «Ξέρει τι κάνει. Μου αρέσει να γνωρίζω ότι μπορώ να βασίζομαι πάνω του και ότι θα φέρει νέες ιδέες στο τραπέζι και η Savage θα εξελιχθεί, θα μεγαλώσει και τα σχέδιά μας θα είναι διαφορετικά».

Διαβάστε ακόμη: