Λίγες μόνο ώρες μετά τα καρφιά του πρώην συντρόφου της Drake στο νέο του τραγούδι, η Ριάνα εμφανίστηκε πιο ανεβασμένη από ποτέ στα γενέθλια του συντρόφου της ASAP Rocky.

Το βίντεο από τον «καυτό» χορό της Ριάνα στα γενέθλια του συντρόφου της και πατέρα των δύο της παιδιών κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Ριάνα: Ο χορός στα γενέθλια του ASAP Rocky

Ήταν την Παρασκευή που η Ριάνα και ο ASAP Rocky γιόρτασαν τα 35α γενέθλιά του, με το ζευγάρι να διοργανώνει ένα πάρτι με τους κοντινούς του φίλους.

Οι καλεσμένοι γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με το βίντεο που δείχνει τη Ριάνα να χορεύει να είναι από τα σπάνια στιγμιότυπα που έρχονται το τελευταίο διάστημα στο φως της δημοσιότητας.

Η Ριάνα κάνει μερικές χορευτικές κινήσεις υπό τον ήχο της μουσικής, με τους καλεσμένους να τη χειροκροτούν. Μικρό χρονικό διάστημα μετά τον τοκετό και η Ριάνα φαίνεται πιο λαμπερή από ποτέ.

Σε άλλα βίντεο η Ριάνα εμφανίζεται να έχει πάρει αγκαλιά τον ράπερ, ενώ εμφανίζονται φλας από φακό που τους φωτογραφίζει. Οι δυο τους χορεύουν μαζί και έχουν μερικές τρυφερές στιγμές.

Το ζευγάρι δεν έχει μοιραστεί δημόσια πολλές λεπτομέρειες για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Ήταν τον Σεπτέμβριο, σχεδόν δύο μήνες μετά τη γέννηση του Riot Rose Mayers, που έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους με το νέο μέλος.

Η 35χρονη τραγουδίστρια του «Diamonds» και ο 34χρονος ράπερ πόζαραν με τα δύο αγοράκια τους, τον 7 εβδομάδων Riot Rose και τον 16 μηνών RZA, με την οικογένεια να φορά casual ρούχα και τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rihanna (@babgalririi)

Ριάνα: Την έχει ξεπεράσει ο Drake;

Οι εικόνες έρχονται μετά τα καρφιά του πρώην συντρόφου της Drake που έκανε λόγο πως έχει βρεθεί με πολύ πιο καυτές γυναίκες από την τραγουδίστρια στο νέο του τραγούδι «Fear of Heights».

Ενώ κάποτε δήλωνε πως την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που τη συνάντησε, τώρα πιστεύει πως δεν είναι κάτι ξεχωριστό.

«Γιατί το κάνουν να φαίνεται πως είμαι ακόμα κολλημένος μαζί σου; Καλύτερα εκείνος παρά εγώ. Και το σεξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο μαζί σου και είχα καλύτερες από εσένα» είναι μερικοί από τους στίχους του single Fear of Heights που περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ For All The Dogs.

«I ‘m anti, I ‘m anti» λέει σε άλλο σημείο του τραγουδιού που φέρεται να αναφέρεται στο άλμπουμ της Ριάνα του 2016 ΑΝΤΙ.

Οι θαυμαστές της Ριάνα δεν άργησαν να πάρουν θέση στα όσα λέει για τον «κολλημένο» μαζί της, υπενθυμίζοντάς του πως είχε εκδηλώσει την αγάπη του για εκείνη live στη διάρκεια των VMAs του 2016.

Έβγαιναν για λίγο καιρό ωστόσο η σχέση του Drake με τη Ριάνα δεν κράτησε για πολύ. «Δεν είμαστε φίλοι τώρα, αλλά ούτε εχθροί. Είναι αυτό που είναι» δήλωνε η Ριάνα στη Vogue για τη σχέση τους.

Έκτοτε δεν έχει μιλήσει πολύ για τον Drake και απολαμβάνει τον έρωτά της με τον ASAP Rocky, με τον οποίο μοιράζεται τα δύο της παιδιά.

Διαβάστε ακόμη: