«Πρόβες» για το Met Gala φαίνεται πως κάνει η Ριάνα, η οποία εθεάθη με λουκ αλά Karl Lagerfeld το βράδυ του Σαββάτου.

Η 35χρονη σούπερ σταρ της μουσικής, βγήκε για δείπνο το βράδυ του Σαββάτου, ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με Chanel – συμπεριλαμβανομένου ενός cropped faux-fur σακακιού και ενός ζευγαριού γυαλιών με το λογότυπο «CC».

Όπως σημειώνει η Vogue, για το συγκεκριμένο λουκ η Ριάνα δανείστηκε κομμάτια από την φθινοπωρινή συλλογή της Chanel του 1994, λίγες ημέρες πριν από το φετινό Met Gala. Η απόφαση γι’ αυτό το λουκ, μπορεί να είναι κάτι σαν μια προαναγγελία για το Met, καθώς η συλλογή σχεδιάστηκε από τον Karl Lagerfeld, ο οποίος θα τιμηθεί στη φετινή εκδήλωση.

«Ούτε καν Δευτέρα» έγραψε η Ριάνα στη λεζάντα μιας συλλογής φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media της. Στις φωτογραφίες, η ιδρύτρια της Fenty Beauty φοράει ένα χνουδωτό λευκό μίνι φόρεμα, γόβες Amina Muaddi και ένα faux γούνινο καπέλο Benny Andallo, για να δέσει με αυτά τα κομμάτια Chanel αναφέρει η Vogue.

Το φετινό Met Gala τιμά τον Karl Lagerfeld

Υπενθυμίζεται πως το φετινό Met Gala έχει τον επίσημο τίτλο «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» καθώς το θέμα τιμά τον διάσημο Γερμανό σχεδιαστή μόδας που πέθανε τον Φεβρουάριο του 2019 σε ηλικία 85 ετών.

Οι διοργανωτές της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης ανακοίνωσαν το θέμα τον Σεπτέμβριο του 2022, παρουσιάζοντας 150 από τα πιο αξιοσημείωτα ρούχα του Lagerfeld από τα χρόνια που εργάστηκε σε οίκους όπως Balmain, Patou, Chloé, Fendi, Chanel και τη δική του ομώνυμη εταιρεία.

Η Ριάνα αναμένεται να είναι στο κόκκινο χαλί του Met Gala σήμερα το βράδυ και θα είναι η 11η φορά που θα παρευρεθεί στην μεγάλη γιορτή της μόδας. Από όλες τις εμφανίσεις της, εκείνη που ίσως ξεχώρισε περισσότερο ήταν αυτή του 2018 για το θέμα « Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination».

Διαβάστε περισσότερα