Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσει στην αρχή της καριέρας του, ενώ ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι για να μπορέσει να χρηματοδοτήσει τα «Φτηνά Τσιγάρα», αναγκάστηκε να πουλήσει ταψιά στο Ηγουμενίτσα TV.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Beyond The Bridge Productions, Ρένος Χαραλμπίδης είπε: «Κάποτε, για να χρηματοδοτήσω τις ταινίες μου, έχω κυλιστεί στη λάσπη, στο γλυκό βούρκο του χρήματος που ήταν απαραίτητος για να κάνω τα “Τσιγάρα” ή την “Καρδιά του κτήνους”. Αν θυμάμαι καλά, έχω κάνει έξι ώρες μαραθώνιο στο Igoumenitsa tv και πουλούσα τηγάνια. Ήταν καταπληκτικά. Σαν ηθοποιός, εκεί έγινα δεξιοτέχνης στον μονόλογο. Για πήγαινε να πουλάς τηγάνια επτά ώρες σε τοπικό κανάλι και να γίνεται χαμός».

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε ότι κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού μαραθωνίου είχε πει και μερικά… ψέματα. «Ήμουν στον ελεύθερο συνειρμό και λάμβανα υπόψη και που βρίσκομαι, απήγγειλα από τοπική ποίηση, από κουτσομπολιά έως και χοντρά ψέματα. “Ήταν πολύ ωραίες οι κυρίες σήμερα στην Ηγουμενίτσα, αλλά προκλητικές… Πάρτε τηγάνι» σημείωσε.

Το «Φτηνά Τσιγάρα» είναι μία ρομαντική κωμική ταινία που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2000 σε σκηνοθεσία Ρένου Χαραλαμπίδη. Το σενάριο γράφτηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό και τον Γιώργο Μπακόλα. Πρωταγωνιστούν ο Ρένος Χαραλαμπίδηςκαι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

 

@beyond_the_bridge 7 Ώρες Πουλούσε Τηγάνια Part 1 #fyp #foryoupage #mpesfypgamw #cinevaggo ♬ πρωτότυπος ήχος – Beyond The Bridge Productions

Η υπόθεση του έργου επικεντρώνεται στον Νίκο, ο οποίος είναι ένας τριαντάχρονος άνεργος που ζει μόνος δίχως φιλενάδα, από πεποίθηση. Τον περιβάλουν διάφοροι τύποι ανθρώπων: ο ιδιοκτήτης του καφενείου όπου συχνάζει, ο Τέλης – μόνιμος θαμώνας και πολυλογάς που θεωρητικολογεί υπέρ του αχαλίνωτου σεξ – ο φίλος του, ένας κυνικός που παροτρύνει τον Τέλη στο κυνήγι της γυναίκας. Ο Μανώλης είναι τυχοδιώκτης, πρόθυμος να εμπλακεί στις πιο απρόσμενες καταστάσεις. Τελικά, ο Νίκος γνωρίζει σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο τη Σοφία, μια όμορφη νεαρή κοπέλα γεμάτη αυτοπεποίθηση, από το χώρο της μόδας. Περιπλανιούνται μια νύχτα μαζί στην πόλη και χωρίζουν. Θα την αναζητήσει εκ νέου, καθώς πλέον ο περίγυρος του δεν τον εμπνέει.

 

Διαβάστε ακόμη: