Τα διαπιστευτήριά του στην ελληνική αγορά καταθέτει το νέο Renault Kangoo Van, με στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών οδηγών και των επιχειρήσεων.

Στα προσόντα του ξεχωρίζει η απουσία κεντρικής κολόνας στη δεξιά πλευρά του οχήματος, δημιουργώντας το φαρδύτερο άνοιγμα στην αγορά, που φτάνει σε πλάτος τα 1.446 χλστ. Η καινοτομία αυτή προσφέρεται στην έκδοση “Open Sesame”, χάρη στην πλευρική πίσω συρόμενη δεξιά πόρτα και την πόρτα του συνοδηγού που έχει άνοιγμα 90 μοιρών. Σημειώνεται ακόμα ότι το πτυσσόμενο κάθισμα του συνοδηγού και το περιστρεφόμενο διαχωριστικό δημιουργούν ένα εντελώς επίπεδο χώρο φόρτωσης, για εμπορεύματα μήκους έως 3,05 μ.

Το σύστημα “Easy Inside Rack” αφορά την πτυσσόμενη και ασφαλιζόμενη εσωτερική σχάρα στο χώρο φόρτωσης από τη μεριά του συνοδηγού. Επιτυγχάνει τη δυνατότητα μεταφοράς στο εσωτερικό αντικειμένων μεγάλου μήκους (2 μ.- 2,5μ. στη μακριά έκδοση). Η εσωτερική σχάρα έχει ικανότητα μεταφοράς αντικειμένων βάρους έως και 30 κιλά. Nα πούμε ακόμα ότι το Kangoo Van διατίθεται με κοντό μεταξόνιο (L1) και όγκο φόρτωσης 3,9 μ3, καθώς και με μακρύ μεταξόνιο (L2) με τον όγκο φόρτωσης να αυξάνεται στα 4,9 μ3.

Το νέο Kangoo Van τροφοδοτείται από το γνωστό και αποδοτικό πετρελαιοκινητήρα Blue dCi των 1.5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 95 ίππους και 260 Nm ροπής, ενώ στην ισχυρότερη εκδοχή του 115 ίππους και 270 Nm ροπής. Συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και προαιρετικά με αυτόματο 7αρι EDC. Ο εν λόγω πετρελαιοκινητήρας διατηρεί χαμηλά τα έξοδα της επιχείρησης σας, με επίσημη μέση κατανάλωση καυσίμου από 5,2 λίτρα/100 χλμ., ενώ εκπέμπει 136 γρ./χλμ. CO2.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Ranault Kangoo Van συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Διαβάστε ακόμη