Στη δημοσιότητα δόθηκαν ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά νέα Ρεκόρ Γκίνες ενόψει της σημερινής κυκλοφορίας της τελευταίας έκδοσης του βιβλίου των απίστευων ρεκόρ.

Η 16χρονη Μια Πίτερσον από την Καλιφόρνια έσπασε το ρεκόρ για την εναέρια τούμπα με πατίνι πάνω από τους περισσότερους ανθρώπους καθώς πέρασε πάνω από 12 ξαπλωμένα άτομα.

Ο 15χρονος Σάιμον Γκρέιαμ έσπασε συνολικά τρία Ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα ζογκλερικά κόλπα σε ένα λεπτό.

skynews-guinness-world-records_6283425

O 20χρονος Νίκολας Τσέριγουντ έβαλε το όνομά του στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη συλλογή από αρκουδάκια Care Bears. Ο νεαρός Αμερικανός διαθέτει πλέον 1.234 τέτοια αρκουδάκια συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 100.000 δολαρίων.

rekor-gines-arkoudakia

Για τον 14χρονο Αμίρ Μενέντεζ η είσοδος στα Ρεκόρ Γκίνες έγινε μέσα από τις… τρίχες του καθώς διαθέτει πλέον τη μεγαλύτερη αφάνα στον κόσμο. Η αφάνα του έχει ύψος 19,67 εκατοστά, πλάτος 24,83 εκατοστά και συνολική περιφέρεια 2,26 μέτρα.

rekor-gines-afana
rekor-gines-trapoula

«Καυτό» το Ρεκόρ Γκίνες της Γκρέις Γκουντ η οποία κατάφερε να γυρίσει οχτώ χούλα χουπ στη μέση της ενώ αυτά είχαν πάρει φωτιά

Giant Fire Spinning Wheel | Fire in the Desert #shorts #gracegood

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καταγράφηκε η μεγαλύτερη συγκέντρωση αστροναυτών καθώς συνολικά βρέθηκαν στον ίδιο χώρο μαζί 940 άτομα ντυμένα με τη στολή του διαστημάνθρωπου.

rekor-gines-astronaftes
Ο Τιάν Ρούι από την Κίνα κατάφερε να χτίσει τον υψηλότερο πύργο από τραπουλόχαρτα μέσα σε μια ώρα δημιουργώντας έναν 27ωροφο «κτίσμα» ύψους 2,17 μέτρων ενώ σε 12 ώρες έφτιαξε πύργο απο τραπουλόχαρτα με 50 «ορόφους» και ύψος 3,37 μέτρα..

Στα Ρεκόρ Γκίνες και η 73χρονη Τζίνι ΜακΚολ η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη σε ηλικία «Ninja Warrior» μετά την εμφάνισή της στο ομώνυμο τηλεοπτικό σόου των ΗΠΑ

Ginny MacColl’s Qualifying Run - American Ninja Warrior 2023

Τον τίτλο του υψηλότερου ευνουχισμένου ταύρου στην Γη κατέκτησε ο 13χρονος «Τόμι», ο οποίος έχει φτάσει στο 1,87 μ. ύψος.

rekor-gines-tavros

Αμάντα Στέλσο από τη Δανία κατάφερε τα περισσότερα άλματα από σέλα αλόγου μέσα σε 30 δευτερόλεπτα ολοκληρώνοντας 13 τέτοιες προσπάθειες.

Amanda Staalsoe | Vaulting | CHIO Aachen 2021 | Individuals Female | 10th Place

Τα πιο μακριά μαλλιά στην κατηγορία των εφήβων διαθέτει με τη «βούλα» των Ρεκόρ Γκίνες ο 15χρονoς Σιντακτνίπ Τσάλα καθώς μετρήθηκαν στα 1,30 μέτρα.