Έχει καταντήσει κουραστικό το σήριαλ της μεταγραφής επιθετικού στη Ρεάλ Μαδρίτης αφού τα τελευταία δύο χρόνια δύο ονόματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον: του Κιλιάν Εμπαπέ και του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επέλεξε να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι ενώ ο Γάλλος όλο πλησιάζει στη Μαδρίτη, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα αφού ο Εμπαπέ έχει στο μυαλό του κι άλλες ομάδες.

Όσο περνά όμως ο χρόνος και κανείς από τους δύο δεν καταλήγει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τόσο η ομάδα μπαίνει σε σκέψεις βάζοντας άλλους αστέρες στο… κάδρο. Το βρετανικό Football Transfers αναφέρει σήμερα πως δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίσκονται στη Ρεάλ Μαδρίτης και δηλώνουν πως θέλουν άλλον φορ στην ομάδα τους. Κανέναν από τους δύο προαναφερόμενους.

Η αναφορά γίνεται στο όνομα του επιθετικού της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν. Ο Νιγηριανός κατά τα ρεπορτάζ είναι στη λίστα των ποδοσφαιριστών που αρέσουν πολύ στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει το προφίλ που ψάχνει ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ένας επιθετικός που μπορεί να «σκοτώσει» οποιαδήποτε αμυντική γραμμή. Το έχει αποδείξει τα τελευταία δύο χρόνια πως στην καλή του μέρα δεν έχει αντίπαλο.

Το τελευταίο διάστημα η συνεργασία του με τους Ναπολιτάνους δείχνει να περνάει κρίση. Μπορεί να επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2026 όμως η ρήτρα αποδέσμευσης είναι άκρως δελεαστική για κάθε υποψήφιο αγοραστή. Ο Βίκτορ Όσιμεν θα μπορούσε να ταιριάξει ιδανικά στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι. Με αυτόν στη κορυφή της επίθεσης, τους Βινίσιους και Ροντρίγκο στα εξτρέμ και τον Μπέλινγχαμ πίσω τους η Ρεάλ μπορεί να δημιουργεί μια τρομακτική επιθετική γραμμή.

Διαβάστε ακόμη: