Την ώρα που όλα δείχνουν ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι για να αναλάβει την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του μεγαλώνει.

Τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο, την ώρα που ο Ιταλός τεχνικός συνεχίζει πιστά το έργο του στους Μαδριλένους και έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Στην κατάκτηση όλων των διαθέσιμων στόχων. Το καλοκαίρι είναι μια άλλη ιστορία. Η διοίκηση Πέρεθ στηρίζει απόλυτα τον πολύπειρο προπονητή όμως αναμφίβολα ο ισχυρός άνδρας του μαδριλένικου συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ μέσα του αισθάνεται την ανάγκη να προχωρήσει στην απόκτηση ενός νέου τεχνικού με όραμα για ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες με τη Ρεάλ.

Ο Τσάμπι Αλόνσο φαντάζει το φαβορί. Ο Ισπανός κόουτς έχει καταφέρει να κάνει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν διεκδικήτρια του τίτλου στη Γερμανία και έχει πολλούς φίλους στη Μαδρίτη. Ωστόσο με σημερινό της δημοσίευμα η καταλανική SPORT φέρνει ένα ακόμη σπουδαίο όνομα στο τραπέζι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αποκαλύπτει γίνονται συζητήσεις της «Βασίλισσας» με τον νυν τεχνικό της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Ο Ιταλός προπονητής έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του τον τελευταίο χρόνο. Η εξαιρετική του δουλειά στους «Γλάρους» δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από κανέναν.

Δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα και γιατί όχι να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.