Ο Εντουάρτ Καμαβινγκά είναι το «αγαπημένο παιδί» στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 20χρονος Γάλλος χαφ έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες στη Μαδρίτη τόσο με τα κατορθώματά του στον αγωνιστικό χώρο όσο και με τη συμπεριφορά του. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν το σκέφτηκε πολύ πριν πάρει την απόφαση να καταθέσει πρόταση στον Καμαβινγκά για να επεκτείνουν από τώρα το συμβόλαιό του που λήγει το 2027. Ο Γάλλος που βρίσκεται ανάμεσα στα λαμπερά αστέρια που κοσμούν τον νέο κορμό της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, φαίνεται να συμφωνεί με την κίνηση του προέδρου.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος και ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει σήμερα πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην επικύρωση της μεταξύ τους συμφωνίας. Ο Εντουάρντ Καμαβινγκά έχει πει το ναι και η Ρεάλ προσεχώς αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο μέσο. Το τρέχον συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Η νέα σύμβαση θα διατηρήσει τον Γάλλο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη ενώ τη σημασία της έχει και η τοποθέτηση της νέα ρήτρας αποδέσμευσης.

Ένα ποσό που ζαλίζει καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ουσιαστικά… φυλακίζει τον Καμαβινγκά ζητώντας από τους επίδοξους μνηστήρες το ιλιγγιώδες ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Ένα νούμερο που καμία ομάδα δεν μπορεί να δώσει. Η ενέργεια αυτή βάζει αυτομάτως τέλος σε όποια σενάρια ήθελαν τον 20χρονο να μεταπηδά τα επόμενα χρόνια στην Premier League.

Διαβάστε ακόμη: