Η Ρεάλ περιμένει πως και πως να μετακομίσει στη Μαδρίτη ο Κίλιαν Εμπαπέ. Μάλιστα δεν πρόκειται να προχωρήσει, πέραν την απόκτησης του Χοσέλου, στη μεταγραφή άλλου επιθετικού προκειμένου να καλύψει το κενό του Καρίμ Μπενζεμά, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει στους φίλους της ομάδας.

Φυσικά, υπάρχει πλάνο πίσω από αυτές τις σκέψεις της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Πέρεθ θέλει να κάνει υπομονή… μέχρι να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Κίλιαν Εμπαπέ. Κάτι που πιθανότατα θα γίνει το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρει η MARCA η φανέλα με το νούμερο «9» που… πλέον περιμένει τον ηγέτη της, θα μείνει στα πιτς για χάρη του Γάλλου σούπερ σταρ!

Η διοίκηση των Μαδριλένων αποφάσισε να μην δοθεί πουθενά αυτό το νούμερο, καθώς προορίζεται μονάχα για τον Κίλιαν Εμπαπέ, με το κλαμπ να την έχει… τάξει στον Γάλλο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πέρεθ είναι σίγουρος πως η μεταγραφή του Εμπαπέ θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες και για αυτό πήρε αυτήν την απόφαση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που… θέλει να έχει το πάνω χέρι και για αυτό η Ρεάλ Μαδρίτης τον δελεάζει με όλα τα μέσα.

Διαβάστε περισσότερα