Ο Ράσελ Κρόου αναφέρθηκε στη νέα ταινία «Ο Μονομάχος» και εξήγησε τον λόγο που το σίκουελ του Gladiator 2 τον κάνει να αισθάνεται άβολα.

Ο 60χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην αρχική ταινία, αλλά ο χαρακτήρας του είναι νεκρός και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα. «Αισθάνομαι ελαφρώς άβολα με το γεγονός ότι γυρίζουν άλλη μια ταινία – επειδή, φυσικά, είμαι νεκρός και δεν έχω λόγο για το τι θα γίνει» δήλωσε αρχικά.

Στην πορεία, ο Κρόου πρόσθεσε: «Αλλά μερικά από τα πράγματα που έχω ακούσει λέω: “Όχι, όχι, όχι, αυτό δεν είναι στο ηθικό ταξίδι του συγκεκριμένου χαρακτήρα”. Αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν είναι η θέση μου, είμαι έξι πόδια κάτω από το έδαφος. Οπότε θα δούμε πώς θα είναι αυτό”».

Το σίκουελ του Μονομάχου του Ρίντλεϊ Σκοτ, έχει πρωταγωνιστή τον Πολ Μεσκάλ και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τον Νοέμβριο. Ο ρόλος που θα παίξει ο 27χρονος ηθοποιός στο sequel δεν θα είναι ο Μάξιμους του Κρόου, αλλά θα υποδυθεί τον Λούσιους, γιο της Λουσίλα και ανιψιό του Κόμοντους, τον οποίο υποδύθηκε στον Μονομάχο ο Χοακίν Φίνιξ.

Διαβάστε ακόμη