H Αυστραλή ηθοποιός, Ντάνιελ Σπένσερ (Danielle Spencer) έχει διατηρήσει μία εξαιρετική σχέση με τον πρώην σύζυγό της Ράσελ Κρόου (Russell Crowe).

Με αφορμή τα 59α γενέθλια του βραβευμένου ηθοποιού έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους δύο γιους της σε μικρότερη ηλικία και τον Ράσελ Κρόου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σαν σήμερα το 2003 το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε στο αγρόκτημα του ηθοποιού στη Νέα Νότια Ουαλία.

«Πριν από είκοσι χρόνια παντρεύτηκα τον πατέρα των αγοριών μου. Αν και δεν είναι πλέον η επέτειός μας, εξακολουθούν να είναι τα γενέθλια αυτού του τύπου. Χρόνια πολλά» έγραψε η Σπένσερ.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στη Daily Mail Australia ότι εξακολουθούν να είναι πολύ φίλοι. «Τα λέμε όταν μπορούμε. Είμαστε μια διαιρεμένη οικογένεια, οπότε όταν μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον, είναι υπέροχο».

Η Ντανιέλ και ο Ράσελ, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 1989 στα γυρίσματα της ταινίας «The Crossing», χώρισαν το 2012 και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους έξι χρόνια αργότερα, το 2018.

Φέτος μαζί με τα γενέθλιά του ο χολιγουντιανός σταρ θα γιορτάσει και την πρεμιέρα της ταινίας τρόμου που πρωταγωνιστεί «The Pope’s Exorcist» και υποδύεται έναν Ιταλό καθολικό ιερέα και εξορκιστή του Βατικανού.