Τραγικά νέα έχουν δημοσιευθήκαν  για τον Rapper Slim 400 και έχει βουίξει το διαδίκτυο. Ο ανερχόμενος ράπερ του Compton της Καλιφόρνια ειναι εδώ και χρόνια  συνεργάτης του YG, αλλά δυστυχώς σήμερα το απόγευμα (8 Δεκεμβρίου) ανακοινώθηκε ότι ο Slim 400 πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο Λος Άντζελες. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία του είναι ελάχιστες, καθώς πρόκειται για μια έκτακτη είδηση, αλλά τα συλλυπητήρια έχουν αρχίσει να κατακλύζονται για τον 33χρονο νεκρό σταρ. Το No Jumper έδωσε πρώτο τα νέα στον κόσμο.

Το 2019, ο ράπερ υπέστη απειλητικά για τη ζωή του τραύματα αφού πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του με το αμάξι στην πόλη του. Έλαβε θεραπεία για 10 τραύματα από πυροβολισμό πριν αφεθεί ελεύθερος.

Μόλις ένα μήνα μετά από εκείνο το πυροβολισμό, έδωσε συνέντευξη  σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό του Λος Άντζελες και εξήγησε την εμπειρία του.

Rapper Slim 400 – Όταν ο θεός έχει σχέδια για σένα κανείς δεν τον σταματά 

«Απλώς νιώθω ότι όταν είναι γραφτο να είσαι εδώ και ο Θεός έχει ένα σχέδιο για σένα, δεν το σταματάει κανείς», είπε τότε. “Χτύπησα στο έδαφος νομίζοντας ότι είχε τελειώσει. Η οικογένειά μου βγήκε έξω, με κράτησε στη ζωή, μου μιλούσε,  σέρνοντας με στο σπίτι ενώ εξακολουθούσαν να πυροβολούν… την οικογένειά μου, την αγαπώ μέχρι θανάτου που με έσωσε. Απλώς νιώθω σαν να είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ γιατί θα μπορούσα να είχα πεθάνει από τότε και σε εκείνο το σημείο».

Ο Rapper Slim 400 ανέφερε επίσης ότι τόσο σε αυτόν όσο και στον YG αρέσει να επιστρέφουν στις γειτονιές τους για να δείξουν αγάπη στους δρόμους που τους βοήθησαν να μεγαλώσουν. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να ζηλεύουν λόγω της προβολής και της επιτυχίας του. 

Γεννημένος ο Vincent Cohran από στρατιωτικούς γονείς στις 22 Ιουνίου 1988, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, ο Slim επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες ως μικρό παιδί. Τον ανακάλυψε και τον υπέγραψε η πλέον ανενεργή δισκογραφική εταιρεία Pu$haz Ink που κάποτε έγινε δημοφιλής από τον YG (Young Gangsta) και τον DJ Mustard, η οποία συνεργάστηκε επίσης με κορυφαίους σταρ της hip-hop Travis Scott το 2016.

Ο Rapper Slim 400 λέγεται ότι δεν μιλούσε για την προσωπική του ζωή, αλλά φέρεται να έχει μια κόρη που ονομάζεται Parris, που γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 2009.