Η Rolls-Royce Cullinan είναι ίσως το πολυτελέστερο και πιο δημοφιλές SUV, κάτι που φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά ο Καναδός ράπερ Drake – γνωστός και ως Champagne Papi -, ο οποίος αποφάσισε να δώσει στην δική του Cullinan μερικές επιπλέον προσωπικές πινελιές σε συνεργασία με την μάρκα Chrome Hearts.

Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο πολύ τον Drake, ο οποίος πριν παραλάβει το custom μεγαθήριο του, συμφώνησε να το δανείσει για έκθεση στο κοινό στο Ινστιτούτο Σύγχρονης Τέχνης Μαϊάμι μέχρι τις 15 Μαΐου.

Αν και από μακριά το SUV μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη έκδοση της Cullinan, μόλις το παρατηρήσει κανείς θα δει ότι πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο όχημα με γοτθικό στυλ. Οι αλλαγές ξεκινούν από το μπροστινό μέρος του καπό, όπου το εμβληματικό λογότυπο “The Spirit of Ecstasy” της Rolls Royce έχει αντικατασταθεί από ένα custom στολίδι που αποτελείται από τρεις σταυρούς. Όσον αφορά τους τροχούς, φέρουν κατά παραγγελία ζάντες αλουμινίου με το λογότυπο της Chrome Hearts και χαραγμένη την φράση “Fuck You”.

Ενώ το εξωτερικό της Chrome Hearts Cullinan δεν έχει αλλαχθεί σημαντικά, το εσωτερικό της έχει επεξεργαστεί πλήρως. Σχεδόν τα πάντα έχουν καλυφθεί με μαύρο καπιτονέ δέρμα, από τα καθίσματα έως το ταμπλό και τα εσωτερικά πάνελ των θυρών, ενώ υπάρχουν πολλά σύμβολα, όπως σταυροί, και ασημένιες πινελιές.

Σύμφωνα με το GQ χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος για δημιουργηθεί το πολυτελές SUV, το οποίο θα είναι μέρος του επερχόμενου έκτου άλμπουμ του Drake, Certified Lover Boy. Να σημειώσουμε ότι ο Drake είναι μεγάλος φαν της Chrome Hearts, δεδομένου ότι πέρυσι μας έδειξε ένα custom διαμαντένιο Rolex Day-Date, το οποίο διέθετε ένα μπρασελέ με χρυσά γκόθικ μοτίβα εμπνευσμένα από την Chrome Hearts.