Οι κορυφαίοι οδηγοί του WRC έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσέφεραν μοναδικές στιγμές στην “EKO Super Special Stage” του ΟΑΚΑ. Δείτε εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

Αποζημιώθηκαν απόλυτα όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Η τρομερή υπερ-ειδική “EKO Super Special Stage” έδωσε εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

Το Ράλλυ Ακρόπολις ξεκινά από το ΟΑΚΑ και την υπερειδική διαδρομή η οποία πραγματοποιείται μπροστά σε δεκάδες χιλάδες θεατές και μεταδίδεται live σε 150 χώρες.

Τα βλέμματα των φίλων του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν στραφεί στη χώρα μας, για τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις 2022, που ξεκίνησε με μια φαντασμαγορική βραδιά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η Super Special Stage του ΟΑΚΑ αναμένεται να προσφέρει μοναδικές εικόνες που θα ταξιδέψουν σε όλο τον πλανήτη. Θα δώσουν όμως την ευκαιρία και σε όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη θέση στις κερκίδες, να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα που θα προσφέρουν οι κορυφαίοι οδηγοί ράλλυ του κόσμου.

Από τις 19:30 η Ελλάδα μεταδίδει αυτή την εικόνα σε 150 χώρες στον κόσμο, με περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές να απολαμβάνουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες το πέρασμα (ανά ζευγάρια) 70 αγωνιστικών αυτοκινήτων από την ασφάλτινη, παράλληλη ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 1,95 χλμ.

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2022 αρχίζει. Kαθίστε αναπαυτικά στη θέση σας, είτε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας είτε στο σπίτι σας, και απολαύστε το!

https://www.youtube.com/watch?v=lE86SPOokOo

Διαβάστε ακόμη: