Η είδηση ότι ο Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις έπεσε σαν κεραμίδα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Αλέ, που πριν λίγες μέρες είχε υπογράψει στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα ξεκινήσει θεραπεία άμεσα προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στον δύσκολο δρόμο που έχει να διαβεί ο 28χρονος επιθετικός από την Ακτή του Ελεφαντοστού δεν θα είναι μόνος του. Θα έχει στο πλευρό του όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο.

Αμέσως πολλές ομάδες, πολλοί ποδοσφαιριστές «έτρεξαν» να ευχηθούν στον Αλέ τα καλύτερα. Του έδωσαν δύναμη να παλέψει με όλη του την ψυχή προκειμένου να ξεπεράσει τη δυσκολία και να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα.

Στο πλευρό σαφώς και οι φίλοι του από τον Άγιαξ με πρώτο και καλύτερο τον Άντονι. Ο επιθετικός του Αίαντα ανέβασε στα προσωπικά του social media ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα. Με τα όμορφα λόγια του χάρισε στον φίλο του, Σεμπαστιάν Αλέ δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει να παλεύει.

Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης του Άντονι στον Αλέ

«Αδερφέ μου, το μυαλό μου είναι σε σένα. Προσεύχομαι και σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια, εύχομαι να γίνουν όλα καλά πολύ σύντομα.  Μη ξεχνάς πως έχεις έναν φίλο σου εδώ, αδερφέ μου. Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άντονι.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο ίδιος ο Αλέ είχε ενημερώσει τους υποστηρικτές του για την κατάσταση του. Ευχαρίστησε τους πάντες για τα όμορφα μηνύματα που του έχουν στείλει και τους εγγυήθηκε πως θα παλέψει για να βγει νικητής.