Χθες (20/05), η Bild έγραψε ότι ο Χάαλαντ έδωσε σε κάθε έναν από τους 33 συμπαίκτες του, καθώς και στο προπονητικό επιτελείο, από ένα πολυτελές ρολόι αξίας έως και 15.000 ευρώ το καθένα.

Το προσωπικό του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού και του προσωπικού υποστήριξης, έλαβε επίσης ρολόγια αξίας έως και 7.000 έκαστο, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα.

Στις 10/05, οι Βεστφαλοί συμφώνησαν με τη Μάντσεστερ Σίτι για την παραχώρηση του Νορβηγού επιθετικού, σε μία μεταγραφή, η οποία θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 300.000.000€ σε συνολική αξία, αν συνυπολογισθούν η ρήτρα αποδέσμευσης, οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη, οι προμήθειες / αμοιβές του εκπροσώπου και των μπόνους, σύμφωνα με πληροφορίες του αγγλικού Τύπου.

Παρ’ όλα αυτά, η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρήκε τον… επόμενο Χάαλαντ στο πρόσωπο του Καρίμ Αντεγιέμι

Η αντίδραση του γερμανικού συλλόγου ήταν ταχύτατη, ύστερα από τη σύναψη συμφωνίας με τη Μάντσεστερ Σίτι για την παραχώρηση του Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Καρίμ Αντεγέμι… «ρευστοποίησε» τάχιστα τις μετοχές του, οι οποίες «απογειώθηκαν» σε διάστημα ενός έτους, με τον 20άχρονο Γερμανό στράικερ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών με τη Μπορούσια, η οποία δαπάνησε 38.000.000€ για την αγορά του από την αυστριακή ομάδα.

Ύστερα από τη συμφωνία με τους Σίλε και Σλότερμπεκ, αποσκοπεί στο «κτίσιμο» ενός άκρως ανταγωνιστικού συνόλου εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.