Ταχύτατη η αντίδραση του γερμανικού συλλόγου, ύστερα από τη σύναψη συμφωνίας με τη Μάντσεστερ Σίτι για την παραχώρηση του Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Καρίμ Αντεγέμι… «ρευστοποίησε» τάχιστα τις μετοχές του, οι οποίες «απογειώθηκαν» σε διάστημα ενός έτους, με τον 20άχρονο Γερμανό στράικερ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών με τη Μπορούσια, η οποία δαπάνησε 38.000.000€ για την αγορά του από την αυστριακή ομάδα.

Καρίμ Αντεγιέμι, Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ύστερα από τη συμφωνία με τους Σίλε και Σλότερμπεκ, αποσκοπεί στο «κτίσιμο» ενός άκρως ανταγωνιστικού συνόλου εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η δημοσίευση της Μπορούσια Ντόρτμουντ:

Η Μάντσεστερ Σίτι «έσκασε» τη βόμβα… Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο Νορβηγός επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, θα «καρπώνεται» 470.000€ εβδομαδιαίως και φυσικά, συγκαταλέγεται στους πλέον ακριβοπληρωμένους της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ με τα ίδια σχεδόν χρήματα αμείβεται και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο 21άχρονος μετρά 85 γκολ σε 88 παιχνίδια με τους Βεστφαλούς, από τον Δεκέμβριο του 2019 όταν και αποκτήθηκε από τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ.

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Καρίμ Αντεγιέμι είχε ρίξει… «χυλόπιτα» στη Μπαρτσελόνα!

Από εκείνη την περίοδο, τα δημοσιεύματα τον παρουσίαζαν ως τον διάδοχο του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ· γεγονός, το οποίο επιβεβαιώθηκε σήμερα (10/05).

Οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και πολλοί ακόμη σύλλογοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό.

«Οι Καταλανοί δεν κατάφεραν να συγκινήσουν τον Αντεγιέμι, που προσδοκά το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και πιθανότατα να υλοποιηθεί μέσω της Ντόρτμουντ.

Οι “μπλαουγκράνα” πρόκειται να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους, έχοντας τη διάθεση να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Σάλτσμπουργκ.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να προκρίνει την προοπτική της Ντόρτμουντ, διότι εκεί “βλέπει” ένα καλύτερο μέλλον. Η σύγχυση στο “στρατόπεδο” της Μπαρτσελόνα, τον απομακρύνει από άλλες σκέψεις», είχε τονισθεί σε άρθρο του Sky Sports.