Πολύ σοβαρές εξελίξεις αναμένονται άμεσα από τις ελεγκτικές Αρχές σχετικά με δύο προβεβλημένα πρόσωπα που σχετίζονται με τον τζόγο, τον στοιχηματισμό και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων από όπου απορρέουν ευρεία φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος, κυρίως δια μέσω της αγοράς ή και ανέγερσης υπερπολυτελών ακινήτων!

Ο ένας εκ των δύο έχει μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Αρχών καθώς είχε διαπιστωθεί μυθώδης φοροδιαφυγή από την οποία ξέφευγε ακολουθώντας πλείστες όσες περίεργες και ύποπτες μεθόδους, καθυστερώντας παράλληλα τις Αρχές μέσω παρεμβάσεων, καθώς φέρεται να διατηρούσε προνομιακή σχέση με την κεντρική εξουσία κατά το παρελθόν!

Ο δεύτερος «στοιχηματζής», τον οποίο η Αρχή για το ξέπλυμα τον έχει κάνει φύλλο και φτερό, φέρεται να νομιμοποιεί τα έσοδα που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα, αποκτώντας πολυτελή ακίνητα!

Ταυτοχρόνως την ώρα τούτη, όπως δηλώνουν άμεσοι συνομιλητές του στις Αρχές, καυχιέται ότι έχει γίνει πάμπλουτος και ότι ούτε το ξέπλυμα, ούτε η εφορία, ούτε άλλοι ελεγκτικοί μηχανισμοί μπορούν να τον αγγίξουν, για λόγους περίεργους και υπόπτους που δεν έχει διευκρινίσει!

Οι συγκεκριμένοι δύο, των οποίων οι υποθέσεις σχετίζονται, εξακολουθούν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή μεταξύ τους και να συνεργάζονται ανεπίσημα, μολονότι επισήμως οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει!

Οι πληροφορίες λένε ότι είναι θέμα χρόνου η παραπομπή του φακέλου του δεύτερου, του …λιμοκοντόρου όπως τον αποκαλούν όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά, στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω!

Η υπόθεση του πρώτου είναι ήδη στην Δικαιοσύνη, που κατά τις πληροφορίες πρόκειται άμεσα να ενεργοποιηθεί και ο φάκελος να βγει από το συρτάρι…

Διαβάστε ακόμη: