Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την άγρια δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα.

Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, ηλικίας 24 ετών.

Οι συλλήψεις έγιναν σήμερα τα ξημερώματα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος άντρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου το βράδυ του Σαββάτου, έξω από μπαρ της Ραφήνας, μετά από ασήμαντη παρεξήγηση.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα», έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο λογαριασμό του στο twitter.

Οι εμπλεκόμενοι στο θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 42χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πέντε.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για την δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα – Η παρεξήγηση που οδήγησε στον άγριο ξυλοδαρμό

Σε ενα άγριο φονικό εξελίχθηκε ο καβγάς που έγινε το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ της Ραφήνας με θύμα τον 42χρονο ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από πέντε νεαρούς.

Αφορμή στάθηκε μια λογομαχία που είχε το θύμα με κάποιους από τους αυτούς μέσα στο μαγαζί. Αρχικά, ο 42χρονος τσακώθηκε έξω από την τουαλέτα του μπαρ με τους δράστες και στη συνέχεια ο καβγάς μεταφέρθηκε στο τραπέζι που καθόταν ο άτυχος άνδρας με την παρέα του.

Τα αίματα «άναψαν» όταν ένας από τους νεαρούς μίλησε άσχημα στην κοπέλα του 42χρονου. Προς στιγμή, η ένταση έδειξε να εκτονώνεται όμως οι 5 νεαροί είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα στον πλαϊνό πεζόδρομο του μπαρ.

Μόλις ο 42χρονος βγήκε έξω οι νεαροί, άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές. Το θύμα αντιστάθηκε αλλά κάποια στιγμή ένας από τους δράστες γρονθοκόπησε τον 42χρονο στο κεφάλι με μια σιδερογροθιά.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι ενώ οι δράστες διέφυγαν προς την οδό Βασιλέως Γεωργίου.

Ραφήνα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για την δολοφονία του 42χρονου

Στις 2:31 έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 42χρονο και τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και λίγες ώρες μετά κατέληξε από βαριές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 42χρονος ήταν κάτοικος Μαραθώνα και σύχναζε στο μπαρ που ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και χθες το απόγευμα τρία άτομα κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας για κατάθεση.