Μέσα από ένα νέο μυθιστόρημα – κόμικ θα παρουσιαστεί η ιστορία του Φρέντι Μέρκιουρι, του αείμνηστου αρχηγού των Queen. Το κόμικς θα περιγράφει με λόγια του Φρέντι την παιδική του ηλικία στη Ζανζιβάρη έως τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ο Φρέντι Μέρκιουρι είχε προσβληθεί από AIDS και πέθανε το 1991 από πνευμονία.

H Z2 Comics ενώνει τις δυνάμεις της με την Universal Music Group και τη Mercury Songs Ltd για το «Freddie Mercury: Lover of Life, Singer of Songs» το οποίο περιγράφει ως «το πρώτο graphic novel που αποτίνει φόρο τιμής σε μια από τις σπουδαιότερες μορφές που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος της μουσικής».


Το μυθιστόρημα θα είναι γραμμένο από τον Τρες Ντιν. Το βιβλίο θα είναι ένα ταξίδι από τη Ζανζιβάρη και την Ινδία, όπου ο τραγουδιστής των Queen πέρασε τα παιδικά του χρόνια, στην Αγγλία, όπου διαμορφώθηκε ως προσωπικότητα και έγινε ροκ σταρ, τον οποίο αγάπησαν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι των Kyla Smith, Robin Richardson, Safiya Zerrougui, Tammy Wang και Amy Liu και το εξώφυλλο του David Mack.

Το βιβλίο «Freddie Mercury: Lover of Life, Singer of Songs» που είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.