Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας έφυγαν από την ιδιωτική κλινική, όπου γεννήθηκε η κόρη τους, την Τρίτη 16 Απριλίου.

Ο ολυμπιονίκης και η σύζυγός του στάθηκαν για μερικές δηλώσεις, στο σημείο έξω από την ιδιωτική κλινική που βρίσκονταν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor, τόνισε ότι είχε μια δύσκολη γέννα, ενώ ο σύζυγός της ανέφερε με τη σειρά του, πως το παιδί τους μοιάζει στην Αφροδίτη Σκαφίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Σκαφίδα είπε για το παιδί της: «Για όσες θέλουμε να ζήσουμε τη μητρότητα, τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική αλλά όλα πήγαν καλά».

Ο Πύρρος Δήμας σχολίασε στην πορεία: «Πάντα υπάρχει άγχος, εγώ το έχω ζήσει πέντε φορές. Δόξα το Θεώ είμαστε πολύ χαρούμενοι, παίρνουμε το παιδάκι μας στο σπίτι και συνεχίζουμε. Δεν μπήκα στον τοκετό, σε κανέναν δεν έχω μπει. Μοιάζει στην Αφροδίτη».

Για το όνομα του παιδιού, η αθλήτρια είπε: «Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Κι επειδή έχω έναν από τους πιο γλυκούς άντρες του κόσμου, όταν του είπα ότι θέλω να κάνουμε μια Ελευθερία, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε». Οπότε οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μου».

Σε ερώτηση για το πώς τα υπόλοιπα παιδιά του, θα υποδεχτούν το νέο τους αδερφάκι, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Τα άλλα μου παιδιά περιμένουν να γνωρίσουν τη μικρή τους αδελφή. Τα μεγάλα είναι στην Αμερική, ο μικρός μου γιος περιμένει πως και πώς, έχει φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο».

Πύρρος Δήμας: Όταν πήρα το πρώτο χρυσό μετάλλιο έφαγα 36 παγωτά – Βίντεο

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο

Διαβάστε ακόμη: