Τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής που είχε εξαφανισθεί χθες από την περιοχή Μυρτιά στον Πύργο, ομολόγησε ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι συγγενής του παιδιού – εξάδελφος της μητέρας της – και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για βιασμούς- κακοποίηση ανηλίκων.

Το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι. Εφερε τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι. Η εξαφάνιση της 11χρονης είχε δηλωθεί από τη μητέρα της και είχε εκδοθεί amber alert. Λίγο μετά τον εντοπισμό της σορού προσήχθη ο 37χρονος θείος του παιδιού, ο οποίος ανακρινόμενος ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε το παιδί. Το 2017 είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης. Εως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε καταδικαστεί για την υπόθεση αυτή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για την υπόθεση η αστυνομία ανακοίνωσε: Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.

Διαβάστε ακόμη