«Φωτιές» έχει ανάψει, πάλι, στον Απόλλωνα Σμύρνης η υπόθεση του Θανάση Καραγκούνη. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ συνεχίζει την εξέταση μαρτύρων για την καταγγελία του ποδοσφαιριστή εναντίον της ΠΑΕ Απόλλων, όπως έχετε διαβάσει στο radar.gr.

Ο Μονεμβασιώτης ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα και κυρίως για την κατάθεση πρώην προπονητή της ομάδας που στήριξε τις θέσεις του Καραγκούνη και έγινε έξαλλος με τον Βασίλη Γκαγκάτση και τον Γιώργο Καζναφέρη που τον είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος και η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.

Άνθρωποι που είναι στον στενό κύκλο του μεγαλομέτοχου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θεωρούν πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και δεν αποκλείουν ακόμα και τη διακοπή της συνεργασίας του Απόλλωνα με τους Γκαγκάτση-Καζναφέρη!

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που ο Καραγκούνης κερδίσει την υπόθεση τότε ο Απόλλων κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα κάτι που αν συμβεί θα τον βάλει σε μπελάδες ακόμα και για την παραμονή του στην κατηγορία!

Την υπόθεση παρακολουθεί-έτοιμος να επέμβει- ο Αλέξης Κούγιας αφού η Λάρισα θα βγει κερδισμένη σε περίπτωση τιμωρίας του Απόλλωνα!