Έμπλεξε σε περιπέτειες ο Απόλλων Σμύρνης και κινδυνεύει από αφαίρεση βαθμών μέχρι και υποβιβασμό! Κι όλα αυτά εξαιτίας της προσφυγής στη ΦΙΦΑ του Θανάση Καραγκούνη ο οποίος κατηγορεί την «Ελαφρά Ταξιαρχία» για μείωση προσωπικότητας και στέρηση επαγγελματικής σταδιοδρομίας!

Η καταγγελία έχει διαβιβαστεί στην ΕΠΟ και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Δεοντολογίας και την  υπόθεση έχει αναλάβει η εισαγγελέας Παναγιώτα Σπανού.

Ήδη έχουν κληθεί και έχουν καταθέσει αρκετοί μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Τεννές.

Όπως είναι γνωστό ο Απόλλων προσπάθησε να λύσει τη συνεργασία του με τον Καραγκούνη και όταν αυτός δεν δέχθηκε τον έβαζε να προπονείται σε διαφορετική ώρα από την ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής έκανε τότε καταγγελία στη ΦΙΦΑ και όταν η υπόθεση άρχισε να παίρνει διαστάσεις η ομάδα της Ριζούπολης επανένταξε στις κανονικές προπονήσεις τον Καραγκούνη και του ζήτησε να αποσύρει την καταγγελία κάτι που αρνήθηκε ο ποδοσφαιριστής. Τις τελευταίες μέρες έχουν κληθεί να καταθέσουν μέλη της διοίκησης κάτι που έχει θορυβήσει την ΠΑΕ η οποία φοβάται, πλέον, τα χειρότερα…