Στα κάγκελα έχει βγει ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την απόφαση του Μαξίμου να κόψει από υποψήφιο στον Δυτικό Τομέα τον Σταμάτη Πουλή που θεωρείται πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Και ενώ για τον υπουργό Ανάπτυξης ο κ. Πουλής είναι ιδανικός υποψήφιος, η κυβέρνηση παραμένει σκεπτική καθώς πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου (συνεργάτη του Άδωνη Γεωργιάδη), τον πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρο Παπαδημητρίου και την πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αικατερίνη Πολύζου έχουν παραπεμφθεί σε δύο διαφορετικές δίκες για τις παράνομες προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2011 – 2014.

Τη θέση του εν λόγω υποψηφίου καταλαμβάνει τελικά ο Ανδρέας Τσωκός.

Να θυμίσουμε ότι ο Ανδρέας Τσώκος το 2015 ήταν Υποψήφιος Βουλευτής με την ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2019 με απόφαση της Κυβέρνησης και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας διορίστηκα Γενικός Διευθυντής στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (πρώην ΙΓΜΕ), θέση από την οποία παραιτήθηκε για να διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του στη Δυτική Αττική με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.

Διαβάστε ακόμη: