Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται, χωρίς υπερβολή, ο σταθμός Open του Ιβάν Σαββίδη, με τον επιχειρηματία να μη γνωρίζει ακριβώς (όπως συμβαίνει και στο αθλητικό site SDNA) την πραγματική εικόνα σε σχέση με τα οικονομικά της επιχείρησης. Πλέον, τα πράγματα στο κανάλι του ομογενούς επιχειρηματία έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το αδιέξοδο, αφού όσοι γνωρίζουν πρόσωπα, μα κυρίως νούμερα, προαναγγέλλουν την απόλυτη καταστροφή.

Το βασικότερο πρόβλημα που καλούνται να ξεπεράσουν κατά το προσεχές διάστημα οι επιτελείς του Open είναι η κάλυψη της «μαύρης τρύπας» που έχει ανοίξει στο ταμείο.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, σε κανάλι και sites ο Ιβάν θα κληθεί να βάλει περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ, αν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει υπό την ιδιοκτησία του ο σταθμός.

Όσοι, λοιπόν, γνωρίζουν, σχεδόν αποκλείουν μια τέτοια επένδυση από την πλευρά του ομογενούς επιχειρηματία. Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που ο στενός συνεργάτης του, Αρτ. Νταβιντιάν, φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις, διερευνώντας το ενδεχόμενο πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού.

Φυσικά, έως ότου πέσουν οι υπογραφές, όπως είναι λογικό, θα κυριαρχούν οι σχετικές διαψεύσεις.