Ο καταξιωμένος βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Ρόντ Στιούαρτ(Rod Stewart), αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο προσεχείς συναυλίες στις ΗΠΑ, καθώς νόσησε από Covid.

Τα δυσάρεστα νέα απογοήτευσαν πολλούς από τους θαυμαστές του, μερικοί από τους οποίους είχαν προγραμματίσει να τον δουν ταξιδεύοντας από πολιτείες των ΗΠΑ αλλά και από άλλες χώρες. Ωστόσο, κάποιοι εκνευρίστηκαν με την αλλαγή και την ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής.

Οι συναυλίες αυτές έρχονται αφού αποκάλυψε ότι θα παρατείνει την παραμονή του στο Λας Βέγκας. Ο δημιουργός επιτυχίας «Do Ya Think I’m Sexy» ανακοίνωσε μια σειρά από συναυλίες encore, όπως το ανακοίνωσε για το 2025.

«Γνωρίζω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες»

Εν τω μεταξύ, καθώς πλησιάζει τα 80α γενέθλιά του, μίλησε για την προσέγγισή του στη ζωή σε μία αποκλειστική συνέντευξη στη Sun. Ο μουσικός είπε : «Γνωρίζω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες, αλλά δεν φοβάμαι. Ολοι πρέπει να περάσουμε κάποια στιγμή, άρα είμαστε όλοι στο ίδιο καλάθι. Θα διασκεδάσω τα τελευταία χρόνια όσο περισσότερο μπορώ. Εγώ λέω λίγα — πιθανώς άλλα 15».

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Θα προσπαθήσω να απολαύσω τα λίγα χρόνια που μου απομένουν όσο μπορώ. Λέω λίγα, δηλαδή γύρω στα 15. Μπορώ εύκολα να το κάνω αυτό».

Πρόσθεσε ότι «φυσικά και δεν είμαι όπως ήμουν στη δεκαετία του ’70 ή του ’80. Δεν μπορώ να ξενυχτάω, να πίνω, να κάνω τρελά πάρτι και να έχω τη φωνή που έχω. Αυτές τις ημέρες πρέπει να προστατεύω τη φωνή μου, πριν και μετά από κάθε συναυλία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ροντ Στιούαρτ πούλησε τα δικαιώματα ολόκληρης της δισκογραφίας του έναντι 100 εκατ. δολαρίων στην εταιρεία του Ιρβινγκ Αζόφ, Iconic Artists. «Εγώ και ο Ιρβινγκ είμαστε δύο τύποι από τα παλιά και ανάμεσά μας θεωρώ ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Το έργο της ζωής μου είναι ασφαλές στα χέρια του», είχε δηλώσει ο Ροντ Στιούαρτ.

Διαβάστε ακόμη: